Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Συνεχίζει στον Άρη η Καετάνο

Συνεχίζει στον Άρη η Καετάνο

Την ανανέωση της συνεργασίας για ένα χρόνο ακόμη, με το «μαύρο διαμάντι» τη  Ζου Καετάνο, ανακοίνωσε η διοίκηση του Άρη. Η Βραζιλιάνα ακραία και τοπ σκόρερ της κανονικής περιόδου, που συνεβαλλες τα μέγιστα στην εξαιρετική πορεία του νεοφώτιστου σύλλογου της Θεσσαλονίκης , δήλωσε την ικανοποίηση της για την εξέλιξη αυτή αλλά και παράλληλα εξέφρασε  τη φιλοδοξία, να τερματίσει πιο ψηλότερα ο Άρης τη νέα σεζόν, από την 5η θέση που κατέλαβε φέτος, χάνοντας την 4άδα στις λεπτομέρειες!

Να τονίσουμε ότι η Ζου Καετάνο θα παραμείνει στη χώρα μας για τέταρτη σεζόν. Η Βραζιλιάνα ακραία ήρθε αρχικά στην Ελλάδα για χάρη των Μακεδόνων Αξιού τη σεζόν 2013-14. Τη σεζόν 2014-15, αγωνίστηκε στο Ανατόλια και τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Άρη.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου:

«Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Τζου Καετάνο για την επόμενη χρονιά.

Η παίκτρια του Άρη είναι γεννημένη στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας στις 11Ιουνίου του 1987 και είναι παντρεμένη με τον Έλληνα, Χρήστο Ματζιούνη. Η Καετάνο αγωνίζεται στη θέση της ακραίας και την φετινή χρονιά βοήθησε τα  μέγιστα την ομάδας μας να τερματίσει στην 5η θέση με 47 βαθμούς.

Ήταν μάλιστα η πρώτη σκόρερ της κανονικής διάρκειας όλου πρωταθλήματος,έχοντας εξαιρετικά ποσοστά, ενώ ήταν μέσα και στις 4 καλύτερες ακραίες της φετινής Α1 γυναικών, σύμφωνα με την ψηφοφορία των 12 προπονητών του φετινού πρωταθλήματος.

Η Καετάνο μετά την υπογραφή του νέου της συμβολαίου δήλωσε στο arisvolleywomen.gr: ” Έμεινα πολύ ευχαριστημένη με τον πρώτο χρόνο συνεργασίας μου με τον Άρη και ήθελα να παραμείνω στην ομάδα, και αυτό
μέτρησε πολύ στην απόφαση μου ύστερα από συζήτηση με τον σύζυγο μου. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από τον υπεύθυνο του τμήματος και από το τεχνικό τιμ.

Την επόμενη χρονιά θέλουμε να ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο το επίπεδο της ομάδας. Έχουμε μπροστά μας μια χρονιά που πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί και με την βοήθεια του κόσμου μας είμαι σίγουρη πως θα το πετύχουμε
στους στόχους μας.»