Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με σύνθεση ανάγκης ο Γηραιός

Με σύνθεση ανάγκης ο Γηραιός

Με 7-8 αθλήτριες κατέβηκε ο Ηρακλής στη Σαντορίνη για την σημερινή αναμέτρηση με τον Α.Ο Θήρας, καθώς πέρα από τις φετινές οικονομικές δυσκολίες όλων των ομάδων το ματς της 5ης αγωνιστικής δεν βρίσκεται στη λίστα του “Γηραιού” με τα υποψήφια για συλλογή  βαθμών.

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Γιάννης Πετίδης, μολονότι δεν πρόκειτα να πετάξει “λευκή πετσέτα” στον αγώνα, ξέρει πως για τη φετινή σωτηρία της ομάδας, όλη η χρονιά θα παιχθεί με τη συμπολίτισσα του Ανατόλια και τους Μακεδόνες από τον Αξιό. ο φετινός Ηρακλής είναι μία ομάδα νεανική, με ενθουσιασμό, αλλά με ελάχιστες παραστάσεις από την κατηγορία και με το χαμηλότερο μέσο όρο ηλικία στην Α1 Γυναικών.

Για αυτό και για λόγους διαχείρησης ο κ. Πετίδης προτίμησε να αφήσει στη Θεσσαλονίκη για προπονήσεις πρωί-βράδι 4 αθλήτριες, που χριεάζεται να δουλευτούν περισσότερο, ώστε στα κρίσιμα δυο ματς της παραμονής, να μπορούν να προσφέρουν ακόμη περισσότερα.

Παράλληλα δεν πρέπει να ξεχνάμε πως  με τα τρία συνεχόμενα εκτός έδρας ματς με Ρέθυμνο, Σαντορίνη και της Νάξου  σε δύο εβδομάδες, από το ταμείο του Ηρακλή θα φύγουν συνολικά 10.000 ευρώ.