ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Στα «κυανόλευκα» ο Κερκινές

Στα «κυανόλευκα» ο Κερκινές

Ο Απόλλων Σμύρνης είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Γιώργου Κερκινέ καθώς ο νεαρός τεχνικός συμφώνησε με την ομάδα της Ριζούπολης και δήλωσε έτοιμος να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΑΑΑ.

Λίγο μετά την απόλυτα πετυχημένη χρονιά με τον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου και την πανηγυρική άνοδο του στην Preleague ανδρών, ο Γιώργος Κερκινές αναλαμβάνει μια ακόμη πρόκληση στην προπονητική του καριέρα αναλαμβάνοντας τα ηνία της γυναικείας ομάδας του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο έμπειρος τεχνικός συμφώνησε με την ομάδα της Ριζούπολης που βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας στην Β Εθνική της ΕΣΠΑΑ.

Ο Γιώργος Κερκινές αναφερόμενος στην έναρξη της συνεργασίας του με τον Απόλλωνα Σμύρνης δήλωσε «Είναι μεγάλη μου τιμή να γίνομαι μέλος της ιστορικής ομάδας του Απόλλωνα Σμύρνης και ευχαριστώ πολύ την Διοίκηση του Συλλόγου για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου, σε μια δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος.

Εύχομαι να υπάρχει υγεία για όλες τις αθλήτριες του Συλλόγου και να έχουμε ένα θετικό πρόσημο στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς. Η στήριξη της ομάδας και των αθλητριών είναι σημαντική και ελπίζω ο υπέροχος κόσμος του Απόλλωνα να βρεθεί και πάλι στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ριζούπολης».

Η ανακοίνωση του ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του ομάδα των ΓΥΝΑΙΚΩΝ με τον προπονητή κ. ΓΙΩΡΓΟ ΚΕΡΚΙΝΕ.

Ο Γιώργος Κερκινές, με μακρά διαδρομή και εμπειρία στον χώρο του Βόλεϊ, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στον ΠΑΟ Κουκακίου, στον οποίο υπήρξε προπονητής στις Ομάδες Παίδων, Κορασίδων αλλά και Ανδρών και Γυναικών.

Έχει διατελέσει προπονητής και βοηθός προπονητή στις ομάδες:  Α.Σ. Παπάγου, Εθνικού Πειραιά, Πανελλήνιου και  ΓΣ Ηλιούπολης.

Από την σεζόν 2018-19 μέχρι και την σεζόν 2020-21 διετέλεσε προπονητής της Γυναικείας Ομάδας Βόλεϊ του ΑΣ. Ηλιούπολης στην Β’ Εθνική κατηγορία καθώς και υπεύθυνος Ακαδημιών.

Την σεζόν 2021-22 ανέλαβε τις τύχες του ΠΑΚ Χαλανδρίου, το οποίο τελικά δεν δήλωσε συμμετοχή στην Α2 Εθνική Κατηγορία, ενώ στην συνέχεια ανέλαβε βοηθός προπονητή στην ανδρική ομάδα του ΑΟ Φλοίσβου Π. Φαλήρου ο οποίος κατέκτησε την 1η θέση και την άνοδο στην PreLeague.