Ο Αμερικανός γίγαντας (2.08μ) των πρωταθλητών θα συνεχίσει και φέτος να δεσπόζει πάνω από τα φιλέ και να αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της ομάδας.

Ο 28χρονος κεντρικός έκανε εξαιρετική χρονιά και έδωσε το σύνθημα για τη νέα χρονιά στο www.pao1908.com  «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να βρίσκομαι στην ομάδα και τη νέα σεζόν. Θέλω να συνεχίσουμε τις επιτυχίες και να φέρουμε περισσότερους τίτλους στο Σύλλογο».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και στη γυναικεία ομάδα του “τριφυλλιού”, που μετά τη “στείρα” από πλευράς τίτλων τελευταία σεζόν, η διοίκηση “έδεσε” με νέο συμβόλαιο την Κροάτισσα μπλοκέρ Μαρτίνα Σαμαντάν (1.93μ).

Η 32χρονη κεντρική θα συνεχίσει να προσδίδει δυναμική και ποιότητα στο «τριφύλλι» και αναμένεται να αποτελέσει ένα πολύ δυνατό στοιχείο της φετινής ομάδας.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Σάμανταν ανέφερε  «Είναι τιμή μου που φοράω τα πράσινα για τρίτη συνεχή χρονιά. Στον Παναθηναϊκό νιώθω σαν να βρίσκομαι σπίτι μου. Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ για τη στήριξη την περσινή σεζόν και τη συνεχή εμπιστοσύνη που μου δείχνει η ομάδα αυτά τα χρόνια».