Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στα «πράσινα» του Μίλωνα η Μπρούκς

Στα «πράσινα» του Μίλωνα η Μπρούκς

Ο Μίλωνας είναι ο επόμενος σταθμός της Αγάπης Μπρούκς στη Volleyleague, καθώς απο τα Ηλύσια μετακομίζει στη Νέα Σμύρνη.

Η 22χρονη ακραία που πέρσι πανηγύρισε την άνοδο στη Volleyleague με τον Ηλυσιακό, συμφώνησε με την διοίκηση του Μίλωνα η οποία ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας τους.

Η ανακοίνωση του ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ

Ο Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Αγάπη Μπρουκς Μπονγκο, η οποία θα αγωνιστεί ως Ακραία – Outside Hitter (OH), για την αγωνιστική περίοδο 2025–2026.

Η ταλαντούχα αθλήτρια αποτελεί σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του συλλόγου.

Η μεταγραφή αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της ενίσχυσης της ομάδας με αθλήτριες που διαθέτουν ταλέντο, φιλοδοξία και προσήλωση στους στόχους.

Η οικογένεια του Μίλωνα καλωσορίζει την Αγάπη Μπρουκς Μπονγκο και της εύχεται μια σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες!