Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στα «πράσινα» η Βεργίδου!

Στα «πράσινα» η Βεργίδου!
Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα της η διεθνής πασαδόρος, Όλγα Βεργίδου, η οποία θα είναι η μαέστρος της αθηναϊκής ομάδας στην επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια.
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που ήρθα  σε έναν  τόσο μεγάλο και ιστορικό Σύλλογο όπως είναι ο Παναθηναϊκός.  Χαίρομαι που είμαι σε ένα σπουδαίο σωματείο  που έχει υψηλούς στόχους. Από την αρχή με κέρδισε η φιλοσοφία της ομάδας και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να επιτύχουμε όλα όσα έχουμε στοχεύσει», ήταν τα πρώτα λόγια της διεθνούς πασαδόρου.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την διεθνή πασαδόρο Όλγα Βεργίδου (1.80μ.)  για την αγωνιστική σεζόν 2019-20.

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 17 Δεκεμβρίου 1991 και έκανε τα πρώτα της βήματα στο βόλεϊ στους Μακεδόνες Αξιού  το 2004 και έμεινε εκεί  μέχρι το 2014.

Εκείνη την χρονιά  πήρε μεταγραφή για τον ΑΟ Θήρας όπου έμεινε για τρία χρόνια ενώ την σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε στη Φινλανδική   OrPo Volley .

Την χρονιά που πέρασε αγωνιζόταν με τα χρώματα του Πανναξιακού και αναμφίβολα αποτελεί μια από τις καλύτερες ελληνίδες αθλήτριες στην θέση της.