Στα χέρια του Μ. Πρασανάκη το «αύριο» του Α.Ο. Θήρας
22/09/2025 14:42
Από τη μαγευτική Ζάκυνθο και το “Φιόρε του Λεβάντε” ο Μανώλης Πρασανάκης βρίσκεται εδώ και λίγες στην κοσμοπολίτικη Σαντορίνη, καθώς Α.Ο. Θήρας αναλαμβάνει καθήκοντα Προπονητή Ακαδημιών για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026.
Αναμφίβολα πρόκειται για μία πολύ σημαντική προσθήκη καθώς ο Ηρακλειώτης πρώην τεχνικός του Ζακυνθινού Αθλητικού Ομίλου, που παλιότερα έχει θητεύσει με επιτυχία εκτός από ομάδες της Κρήτης, στην ΑΣΠ Κορίνθου, την ΑΕΚ Λάρνακας, αλλά και σε ρόλο ΠΟΠ, με διακρίσεις στις εθνικές κορασίδων-νεανίδων, με την πολυετή εμπειρία του στον χώρο του βόλεϊ και αποδεδειγμένη ικανότητα στην ανάπτυξη νεαρών αθλητριών, έχει αναδείξει πολλά ταλέντα του αθλήματος από τα τμήματα υποδομών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Ο. Θήρας
Ο Αθλητικός Όμιλος Θήρας με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μανώλη Πρασανάκη, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Προπονητή Ακαδημιών για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026.
Με πολυετή εμπειρία στον χώρο του βόλεϊ και αποδεδειγμένη ικανότητα στην ανάπτυξη νεαρών αθλητριών, ο Μανώλης Πρασανάκης έρχεται να ενισχύσει το προπονητικό μας επιτελείο με στόχο την οργάνωση, την καθοδήγηση και τη συνεχή εξέλιξη των Ακαδημιών μας.
Η συνεργασία αυτή αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό βήμα για το μέλλον του συλλόγου μας, επενδύοντας στη σωστή εκπαίδευση και διαπαιδαγώγηση των νεαρών αθλητριών που αποτελούν το αύριο του Α.Ο. Θήρας.
Καλωσορίζουμε τον Μανώλη Πρασανάκη στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε καλή αρχή και πολλές επιτυχίες!