ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Σταματόπουλος : «Ήμασταν ομάδα»

Σταματόπουλος : «Ήμασταν ομάδα»

Η χρονιά για τους Παίδες του Άθλου Ορεστιάδας ολοκληρώθηκε στην Αγριά Βόλου με την κατάκτηση της 4ης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και ο προπονητής των «βυσσινί», Μπάμπης Σταματόπουλος με γραπτή του δήλωση ευχαρίστησε τους παίκτες του και δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον τους.

Ο έμπειρος τεχνικός αναφερόμενος στην φετινή αγωνιστική περίοδο υπογράμμισε πως οι παίκτες του ανταποκρίθηκαν με επιτυχία σε όλες τις δυσκολίες που υπήρξαν και ήταν λειτούργησαν  ως ομάδα εντός και εκτός γηπέδου .

Αναλυτικά η ανοικτή επιστολή του Μπάμπη Σταματόπουλου προς τους «μικρούς» του αθλητές αναφέρει «Ένα όμορφο ταξίδι τελείωσε αφήνοντας  γλυκές αναμνήσεις σε όλους με χαρές και λύπες που περάσαμε όλοι μαζί όλο αυτό το διάστημα.

Σίγουρα όλοι θα θυμούνται αυτή την ομάδα και το τι έχει καταφέρει κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει.

Είχα την τιμή να είμαι ο προπονητή σας και να  περάσουμε μαζί πολλές  ώρες μέσα στα γήπεδα χωρίς προβλήματα καθώς ο άμεμπτος χαρακτήρα σας και η παιδεία σας ήταν το κύριο χαρακτηριστικό σας.

Ήμασταν ομάδα με όλη την σημασία της λέξεως μέσα και έξω από το γήπεδο.

Είμαι σίγουρος ότι και στους καινούργιους δρόμους που ανοίγονται μπροστά σας θα τα καταφέρετε το ίδιο καλά. Καλή αρχή στα παιδιά που αρχίζουν την ακαδημαϊκή τους πορεία… και καλή επιτυχία σε όσους του χρόνου θα κληθούν να δώσουν πανελλαδικές εξετάσεις.

Ελπίζω στο μέλλον να ξανά συναντηθούν οι δρόμοι μας.

ΜΠΡΑΒΟ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ