Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Βαρόμετρο ο υγιής Στάροβιτς!

Βαρόμετρο ο υγιής Στάροβιτς!

Κάποιοι βιάστηκαν ακόμα και μέσα από τον ΠΑΟΚ να τον αμφισβητήσουν, να τον κατηγορήσουν και να τον στεναχωρήσουν, όταν ο ίδιος ταλαιπωρήθηκε στην ημιτελική φάση των πλέι οφ από αυχενογενή ίλιγγο. Ο λόγος για τον Σάσα Στάροβιτς που με την εμφάνισή του στο δεύτερο τελικό της σειράς φώναξε “παρών” διαψεύδοντας κάθε φήμη και βοηθώντας το Δικέφαλο να γράψει το 1-1.

Όμως, για να γίνει καλά ο διαγώνιος άσος του ΠΑΟΚ πέρασε τη δική του… Μεγάλη Εβδομάδα με διπλές θεραπείες πρωί-απόγευμα στη Δράμα στο Πρότυπο Κέντρο Φυσικοθεραπείας του Κυριάκου Χατζηκοσμίδη (φωτό) που κάποιες μέρες άνοιξε μόνο για τον ίδιο! Κι αν σας λέει κάτι το όνομα του φυσικοθεραπευτή είναι ο άνθρωπος που στον υπερσύγχρονο χώρο που διαθέτει στη Δράμα με τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα Φυσικοθεραπείας στην Ευρώπη έχει κάνει πολλά “θαύματα” από πέρυσι το καλοκαίρι στην Εθνική ανδρών, όποτε έχει χρειαστεί να βοηθήσει τους διεθνείς.

Ο Στάροβιτς φέρθηκε ως επαγγελματίας, πήγε για θεραπείες -και αυτός ήταν ο λόγος που δεν βρέθηκε στο Παλατάκι στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό- προκειμένου να επιστρέψει δριμύτερος και τα κατάφερε, δίνοντας μόνος του την… απάντηση εντός τάραφλεξ αλλά και εκτός: «Ποιος δεν θέλει να παίζει σε τέτοια ματς πλέι οφ; Η απουσία μου στους ημιτελικούς οφείλονταν σε πόνους στον αυχένα αλλά τώρα είμαι καλά και είμαι εδώ στους τελικούς».

Η κόντρα Στάροβιτς-Αγκάμεζ θα είναι ενδιαφέρουσα αφού ως γνωστόν σε τέτοια παιχνίδια η απόδοση των διαγωνίων -πόσο μάλλον διαγωνίων τόσο υψηλού επιπέδου- θα καθορίσει την έκβαση της σειράς που μόλις… ξεκίνησε!