Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Σταθερή αξία στον ΠΑΟΚ η Ξανθοπούλου

Σταθερή αξία στον ΠΑΟΚ η Ξανθοπούλου

Στον ΠΑΟΚ για έβδομη χρονιά θα αγωνίζεται η Μαρτία Ξανθοπούλου καθώς η διοίκηση του Δικεφάλου του Βορρά ανακοίνωσε και επίσημα την παραμονή της διεθνούς λίμπερο.

Η Μαρτίνα Ξανθοπούλο θα συνεχίσει να φορά τα «ασπρόμαυρα» και την επόμενη σεζόν καθώς συμφώνησε με την διοίκηση του ΠΑΟΚ. Η 25χρονη λίμπερο παραμένει στην ομάδα και όπως δήλωσε είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερο της εαυτό προκειμένου ο ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στις πρώτες δηλώσεις μετά την παραμονή της στον ΠΑΟΚ η Ξανθοπούλου τόνισε «Χαίρομαι πολύ που θα συνεχίσω να είμαι μέλος αυτής της ομάδας και τη νέα σεζόν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Κωνσταντίνο Αμοιρίδη, και την Διοίκηση της ομάδας, για την εμπιστοσύνη την οποία δείχνουν στο πρόσωπο μου για έβδομη συνεχόμενη χρονιά. Εύχομαι να έχουμε μία σεζόν με επιτυχίες και πάνω απ’ όλα υγεία. Από πλευράς μου, υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, ώστε να πετύχουμε τους στόχους τους οποίους θα θέσουμε».

Η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Μαρτίνα Ξανθοπούλου, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η Ελληνίδα διεθνής λίμπερο, γεννημένη το 1998, με ύψος 165cm, συνεχίζει για έβδομη χρονιά στα «ασπρόμαυρα».