ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Στη Βουλγαρία η εθνική Παίδων

Στη Βουλγαρία η εθνική Παίδων

Μετά από μία εβδομάδα παραμονής στα Γρεβενά, η Εθνική ομάδα Παίδων αναχώρησε σήμερα το πρωί για την Ορεστιάδα που θα αποτελέσει το ενδιάμεσο σταθμό στο ταξίδι της για το Ντόμπριτς της Βουλγαρίας, όπου την Τετάρτη ξεκινά το Βαλκανικό πρωτάθλημα. Η Εθνική μας  βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τις Σερβία, Μαυροβούνιο, Ρουμανία.

Χθες το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδωσε φιλικό αγώνα με τον ΓΣ Γρεβενών, ενώ σήμερα θα προπονηθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Ορεστιάδας.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την παραμονή και την επιλογή ης ΕΟΠΕ να έρθουμε στα Γρεβενά και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Δήμαρχο της πόλης, τον ΓΣ Γρεβενών, το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ Κώστα Κυριάκου και τους Περιφερειακούς Ομοσπονδιακούς Προπονητές για τη φιλοξενία και τη βοήθεια που μας προσέφεραν όλες τις ημέρες της παραμονής μας εδώ», είπε ο κ. Ζαλμάς και συμπλήρωσε: «Μακάρι να είχαμε περισσότερες ημέρες για να δουλέψουμε όλοι μαζί, αλλά τηρουμένων των αναλογιών είμαι ικανοποιημένος από την προετοιμασία που κάναμε. Στόχος είναι να κάνουμε το βήμα παραπάνω και να είμαστε στην τετράδα του Βαλκανικού, καθώς πέρσι τερματίσαμε στην 5η θέση χάνοντας από τις δύο φιναλίστ της διοργάνωσης στις λεπτομέρειες»

Ο κ. Ζαλμάς και ο συνεργάτης του Άρης Γιαμακίδης επέλεξαν τους ακόλουθους αθλητές για το Βαλκανικό πρωτάθλημα: Ανδρεόπουλος Χαράλαμπος (Παναθηναϊκός ΑΟ), Μακρυγιάννης Κωνσταντίνος (ΕΑ Πατρών), Γεωργίου Ευάγγελος (ΓΑΣ Παμβοχαϊκός), Καπετανίδης Κωνσταντίνος (Πήγασος Πολίχνης), Κωτσάκης Φροίξος (ΑΟ Καμαμάτα 80), Ρουσόπουλος Θεοφάνης (ΟΠΕ Χαλκίδας), Ζαΐμης Πέτρος (ΑΠΣ Αίας Ευόσμου), Ράπτης Αλέξανδρος (ΑΕΠ Ολυμπιάς), Παπαλεξίου Γεώργιος (ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου), Σουγιουλτζόγλου Χρήστος (ΑΓΟΓ Ευρυάλη), Λέτσιος Γεώργιος (ΓΣ Γρεβενών), Κεχαγιάς Αλέξανδρος (Κύζικος Νέας Περάμου).