ΔΙΕΘΝΗ

Στη Βραζιλία συνεχίζει την καριέρα της η «Μαρί η όμορφη» του Ολυμπιακού

Στη Βραζιλία συνεχίζει την καριέρα της η «Μαρί η όμορφη» του Ολυμπιακού

Μετά την περσινή σεζόν στον Ολυμπιακό, η Βραζιλιάνα άσος Μαριάνα Αντράντε Κόστα επιστρέφει στη βραζιλιάνικη Λίγκα, όπου έκανε ήδη το ντεμπούτο της με τα “χρώματα” της Μπαρουερί.

Η Μπαρουέρι την περασμένη Τρίτη ανακοίνωσε και επίσημα την την έναρξη της συνεργασίας της με την 36χρονη πρώην ακραία  των “ερυθρόλευκων”, Μαρί Παραϊμπα, όπως είναι γνωστή στους φίλους του βόλεϊ.

Η Βραζιλιάνα καλλονή, μολονότι δεν κατάφερε να συνδυάσει τις εμφανίσεις της στα ελληνικά γήπεδα με κάποια διάκριση, πήγε στη νέα της ομάδα με υψηλές προσδοκίες από την πλευρά του ομοσπονδιακού τεχνικού της δευτεραθλήτριας κόσμου, Βραζιλίας, Zé Roberto και των θαυμαστών της ομάδας, ελπίζοντας σε μία πιο επιτυχημένη σεζόν από το 2020/2021, όταν αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην πατρίδα για λογαριασμό της Praia Clube.

Ωστόσο το… ποδαρικό της “Μαρί” στη Βραζιλιάνικη Super Liga δεν έγινε με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς στην πρεμιέρα η Μπαρουερί ηττήθηκε εκτός έδρας με 3-1 (23-25, 25-19, 25-21,  25-16) από την Φλουμινένσε, ενώ η Βραζιλιάνα πρώην άσος του Ολυμπιακού, αν και βασική σε όλο το ματς, κινήθηκε σε “ρηχά νερα”, έχοντας συνολικά 8 πόντους (7/29 ε., 1 μπλοκ).