CHAMPIONS LEAGUE

«Στοίχημα για τον ΠΑΟΚ το Τσάμπιονς Λιγκ»

«Στοίχημα για τον ΠΑΟΚ το Τσάμπιονς Λιγκ»

Το ΤΑΑ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα τη συμμετοχή του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση για πρώτη φορά στην ιστορία του, χαρακτήριζοντάς τη ως μεγάλη πρόκληση ενώ δεν ξέχασε να αναφερθεί και στην πολύτιμη παρουσία του κόσμου τη νέα σεζόν στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ με τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ της περιόδου 2015-16 αφενός έδειξε ότι οι στόχοι παραμένουν υψηλοί και οι προσδοκίες του είναι πλέον και… εκτός συνόρων, από την άλλη για να πάει καλά η συμμετοχή του -αυτό ισχύει για κάθε ομάδα που συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ- πρέπει να έχει κατά νου ότι ο κόσμος θα την ακολούθησει τουλάχιστον στα εντός έδρας παιχνίδια.

Για το λόγο αυτό και στη σημερινή ανακοίνωση γίνεται λόγος για τον κόσμο του ΠΑΟΚ αφού είναι κοινό μυστικό ότι πέραν των εσόδων που αποτελούν πολύ σημαντική ένεση για το τμήμα, το βασικότερο όλων όμως είναι όχι απλά να κερδίζει αλλά να μην… χάνει! Είναι γνωστό εξάλλου ότι η CEV έχει πρόστιμο ακόμα και στον αριθμό παρουσίας κόσμου σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι και στα πρόστιμα δεν… χαρίζεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«To ΤΑΠ ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι στάλθηκε και επίσημα το αίτημα συμμετοχής της ομάδας μας για το Τσάμπιονς Λιγκ της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016. Μετά και την πανηγυρική κατάκτηση του «νταμπλ» την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 ο ΠΑΟΚ θα δώσει το παρών στα μεγάλα Ευρωπαϊκά σαλόνια.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση στην οποία εκτός από τον ΠΑΟΚ,  που θα συμμετάσχει για πρώτη φορά,  παίρνουν μέρος οι κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Για τον ΠΑΟΚ η συμμετοχή στην κορυφαία Ευρωπαϊκή διοργάνωση αποτελεί ένα επιπλέον στοίχημα και μια μεγάλη πρόκληση με βασικό στόχο την ανταγωνιστική παρουσία εντός και εκτός γηπέδου.

Η κατάκτηση του «νταμπλ» και η παρουσία 10.000 και πλέον θεατών στο PAOK Sports Arena  έγινε πρώτο θέμα στην  Ευρώπη και ειδικότερα στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, εικόνες που επιθυμούμε να επαναληφθούν και στο Τσάμπιονς Λιγκ για να καταξιωθεί ο ΠΑΟΚ και εκτός ελληνικών συνόρων».