PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στην Άρτεμις Κορυδαλλού η Μερακλή

Στην Άρτεμις Κορυδαλλού η Μερακλή

Την απόκτηση της 18χρονης διαγώνιας Μαριέττας Μερακλή ανακοίνωσε η Άρτεμις Κορυδαλλού που σχεδιάζει την ομάδα της νέας περιόδου που θα συμμετάσχει στην Preleague.

Η ύψους 1.92 Μαριέττα Μερακλή προέρχεται απο τα αναπτυξιακά τμήματα του Ολυμπιακού αγωνιζόμενη σε Κορασίδες και Νεάνιδες και η μεταγραφή της στην Άρτεμις Κορυδαλλού είναι η πρώτη της παρουσία σε γυναικείο επίπεδο και Εθνικό πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση της Άρτεμις Κορυδαλλού

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τη νεαρή ταλαντούχα αθλήτρια ΜΕΡΑΚΛΗ ΜΑΡΙΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ.

Η Μαριέττα που είναι γεννημένη το 2003, έχει υψος 1.92 και αγωνίζεται στη θέση της διαγωνιου.

Αθλήτρια που ξεκίνησε και εξελίχθηκε μέσα από τις ακαδημίες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και μετά τον πρωταγωνιστικο της ρόλο στις Κορασίδες και τις Νεανιδες του Συλλογου, ανοίγει τα φτερά της για τη Γυναικεία PRE LEAGUE και την ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

Ευχαριστουμε τον ΟΣΦΠ και ιδιαίτερα τον κυριο ΜΑΝΩΛΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ για την άψογη συνεργασία και βέβαια τους γονείς και την αθλήτρια για την εμπιστοσυνη στον τρόπο της δουλειάς μας.

ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...