CHAMPIONS LEAGUE

Στην Ουγγαρία για την πρόκριση

Στην Ουγγαρία για την πρόκριση

Απο την Ουγγαρία και το Νεϊρεγκιχάζι ξεκινά την Ευρωπαϊκή του πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ, ο οποίος καλείται την Δευτέρα να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης προς τους Ομίλους κόντρα στην Κασνιμπάρτσικα.

Το όνομα της Ουγγρικής ομάδας μπορεί να είναι γλωσσοδέτης, ωστόσο άπαντες στο “ασπρόμαυρο” στρατόπεδο είναι έτοιμοι να ξεπεράσουν και τον αγωνιστικό σκόπελο και να αποκτήσουν το προβάδισμα για τον επαναληπτικό της Θεσσαλονίκης.

Η Κασνιμπάρτσικα έχοντας στο ρόστερ της τον Σκοπιανό ακραίο Μίλεφ, τον Σλοβάκο κεντρικό Μάκο και τον Βενεζουελάνο πασαδόρο Χούλιο Κάρλος Παέζ Ντίαζ, θέλει να βάλει δύσκολα στον ΠΑΟΚ που είναι το φαβορί και μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σέρτζιου Στάνκου αναφερόμενος στον αγώνα τόνισε «Ξεκινάμε την ευρωπαϊκή μας πορεία. Δίνουμε μεγάλη σημασία στην ευρωπαϊκή πορεία και θέλουμε να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά. Είμαστε σε καλή κατάσταση αλλά ακόμα η ομάδα θα ανέβει επίπεδο με την προσθήκη του Χιμένες και του Οκολιτς που θα μπουν σε κανονικούς ρυθμούς. Ο αντίπαλος μας έχει καλό ρόστερ. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει για την πρόκριση».

Ο ΠΑΟΚ εφόσον προκριθεί θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες (23-30/10) τη νικήτρια του ζευγαριού μεταξύ της τουρκικής BBSK Κωνσταντινούπολης και της φινλανδικής Ford Store Λεβοράντα Σασταμάλα την οποία ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε και τη σεζόν 2017-18.