ΔΙΕΘΝΗ

Στην ουγγρική ΜΤΚ η Χατζηευστρατιάδου (fotos)

Στην ουγγρική ΜΤΚ η Χατζηευστρατιάδου (fotos)

Στην ομάδα της Βουδαπέστης θα συνεχίσει την καριέρα της η πρώην διεθνής άσος του Αίαντα Ευόσμου.

MTK_logo

Η 22χρονη εδώ και δύο μέρες κεντρική (1.82μ), Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, είναι το νέο πρόσωπο της ομάδας του Τοθ Γκαμπόρ, που ήδη έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν του ουγγρικού πρωταθλήματος. Θυμίζουμε ότι πέρυσι στο εν λόγω πρωτάθλημα, ξεχώρισε μία ακόμη πρέσβειρα του ελληνικού βόλεϊ, η διεθνής πρώην πασαδόρος της Βάσας, Έλενα Κουντουρά, που φέτος μετακόμισε στην Ελβετία.

xatzi

Η Χατζηευστρατιάδου, επιστρέφει έτσι στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, μετά την αποφοίτησή της και την εντυπωσιακή της αγωνιστική παρουσία στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Αρχικά στο Πανεπιστήμιο των ΗΠΑ, Miami Dade College, όπου κατέκτησε δύο τίτλους στο πρωτάθλημα της Πολιτείας της Φλόριντα και μετέπειτα με την ομάδα του Columbia, όπου μετά από 42 ματς των ” Columbia Cougars” έγινε η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που αγωνίστηκε σε τελικό Πανεπιστημιακού πρωταθλήματος, κατακτώντας τη 2η θέση μεταξύ 350 αμερικανικών Κολλεγίων!

xatziefstratiadou_eirini

Νωρίτερα η Χατζηευστρατιάδου, πέρα από την εξαετή παρουσία της στον Αίαντα (2007-2013) ήταν  μέλος και των μικρότερων εθνικών μας ομάδων (2010-2012).

xatziefstratiadou 2

Οι υπόλοιπες συμπαίκτριες της Χατηευστρατιάδου στην ΜΤΚ Βουδαπέστης θα είναι οι εξής: Zsófia Deli, Panni Godó, Fanni Hajek-Nagy, Zita Horváth, Kis Rebeka, Lilla Kovács, Zsanett Kötél, Olivia Lesi, Noémi Nyuka, Ágnes Szabó, Anna Szalai, Bernadett Takács, Doroti Takács.