CEV CUP

Στην Πόλη για την πρόκριση

Στην Πόλη για την πρόκριση

Με στόχο να πάρει το πλεονέκτημα πρόκρισης ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου την Τετάρτη (16:00) να αντιμετωπίσει την BBSK στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα της Φάσης των «16» του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας…

Η Ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού μετά την Λευκορωσία συνεχίζεται μέσω Τουρκίας και Κωνσταντινούπολης. Εκεί όπου οι «ερυθρόλευκοι» του Φερνάντο Μουνιόθ θα αντιμετωπίσουν την BBSK έχοντας το πλεονέκτημα του επαναληπτικού στο Ρέντη.

Η αποστολή των Πειραιωτών χωρίς προβλήματα και απουσίες βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης στην Κωνσταντινούπολη με την αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα να είναι διάχυτη σε όλους.

Μουνιόθ : «Να σφραγίσουμε την πρόκριση»

O Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ μιλώντας για την αναμέτρηση με την Τουρκική ομάδα δήλωσε «Το παιχνίδι κόντρα στην Istanbul BBSK, θα είναι ένα πολύ καλό ευρωπαϊκό παιχνίδι. Η Τούρκικη ομάδα έχει όλους τους παίκτες της Εθνικής ομάδας οι οποίοι διαθέτουν υψηλό τεχνικό επίπεδο. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε ή για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και να σφραγίσουμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο στο γήπεδο μας».

Τρεβαπόρτι : «Να κλείσουμε τη χρονιά με καλό αποτέλεσμα»

Από την πλευρά του ο πασαδόρος του Ολυμπιακού, Έμιτ Τερβαπόρτι ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με την BBSK υπογράμμισε «Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι. Η BBSK  είναι μια καλή και δυνατή ομάδα και πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Είναι το τελευταίο παιχνίδι μας πριν τη διακοπή των Χριστουγέννων και θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με ένα καλό αποτέλεσμα».

Ανδρεάδης : «Πάμε για τη νίκη»

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης σχολιάζοντας την παρουσία των «ερυθρολεύκων» στην Πόλη τόνισε «Είμαστε με ανεβασμένο ηθικό. Κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ δυο φορές για το Λιγκ Καπ και το πρωτάθλημα αλλά ακόμα δεν έχουμε φτάσει στο κορυφαίο επίπεδο της απόδοσής μας. Αυτό θέλουμε να γίνει στη συνέχεια των υποχρεώσεων μας προς το τέλος της σεζόν που θα κρίνονται οι τίτλοι. Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι στην Τουρκία, όπου θα αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα που αποτελείται από καλούς Τούρκους διεθνείς παίκτες. Εμείς θα πάμε για τη νίκη αλλά όλα θα κριθούν στο δεύτερο ματς που θα γίνει στην έδρα μας. Στο Ρέντη έχουμε το πλεονέκτημα της παρουσίας των οπαδών μας τους οποίους θα περιμένουμε να μας ενισχύσουν στην προσπάθεια για πρόκριση».

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Μάρκους Μπέμε, Ανδρέας Φράγκος, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Παρασκευάς Τσέλιος.