ΔΙΕΘΝΗ

Στην Πολωνία ο Πρωτοψάλτης

Στην Πολωνία ο Πρωτοψάλτης

Στην Πολωνία και την Τσάρνι Ράντομ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Θανάσης Πρωτοψάλτης, ο οποίος αφήνει την Γερμανία και την Φριντρισχάφεν για να δοκιμάσει την τύχη του σε ένα εκ των κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης.

Κάτοικος Ευρώπης και τη νέα χρονιά θα παραμείνει ο Θανάσης Πρωτοψάλτης. Ο διεθνής ακραίος πάρα το γεγονός ότι το φετινό καλοκαίρι δέχθηκε έντονο πρέσινγκ από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ προκειμένου να…επαναπατριστεί, αυτός προτίμησε να ζήσει το όνειρο του για μια ακόμη χρονιά στο εξωτερικό δοκιμάζοντας αντοχές και δυνάμεις.

Επομενος σταθμός της καριέρας του 26χρονου Πρωτοψάλτη θα είναι η Πολωνία και η Τσάρνι Ράντομ η οποία θα αποτελέσει την 3η ομάδα της καριέρας του στο εξωτερικό μετά την Γαλλική Ναρμπόν και την Φριντρισχάφεν στην Γερμανία με την οποία και πανηγύρισε 3 Κύπελλα, 2 super Cup, ενώ αναδείχθηκε και MVP της σεζόν 2017.

Η Τσαρνι Ράντομ αποτελεί μια νέα ομάδα στο Πολωνικό πρωτάθλημα και ουσιαστικά φιλοδοξεί να αποτελέσει μια ανερχόμενη δύναμη.

Στο φετινό πρωτάθλημα τερμάτισε 5η πίσω από τις Ζασκα, Ονίκο, Γιαστρεζέμπσκι και Αλουρόν, ωστόσο το ότι βρέθηκε πάνω από παραδοσιακές δυνάμεις και ομάδες όπως η Σκρά Μπελσάτοφ και Ασεκο Ρεζόβια δείχνει ότι έχει ιδιαίτερη δυναμική και θα μας απασχολήσει το επόμενο διάστημα.

Η Πολωνία και η Τσάρνι Ράντομ λοιπόν αποτελεί το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Θανάση Πρωτοψάλτη ο οποίος δείχνει αποφασισμένος να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και με τις επιλογές του αποδεικνύει γιατί είναι μακράν ο κορυφαίος Έλληνας διεθνής που διαπρέπει στο εξωτερικό διαφημίζοντας το ελληνικό βόλεϊ.