PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στην Pre League για 5η χρονιά ο ΑΣΠ Κόρινθος – «Έπεσε» στην Α2 το Αιγάλεω

Στην Pre League για 5η χρονιά ο ΑΣΠ Κόρινθος – «Έπεσε» στην Α2 το Αιγάλεω

Την παραμονή της στην Pre League γυναικών πανηγυρίζει εδώ και λίγες ώρες ο ΑΣΠ Κόρινθος, που στο εκτός εδρας ματς των play out με το Αιγάλεω έκανε το “2 στα 2” και έκλεισε με επιτυχία μία δύσκολη χρονιά.

H ομάδα της Κάταλιν Κις, μετά την εντός έδρας νίκη 3-2 στην πρεμιέρα του Κλειστού της Κορίνθου, έκανε το καθήκον της και στον “τελικό” του Αιγάλεω επικρατώντας με 1-3 (16-25, 25-18, 23-25, 17-25) σετ της τοπικής ομάδας, που μέσα σε δύο χρόνια έπεσε δύο κατηγορίες και από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Α2 Γυναικών.

Αντίθετα με την αθηναϊκή ομάδα, ο ΑΣΠ Κόρινθος, που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς τη σεζόν, δείχνοντας κυρίως στον α’ γύρου του πρωταθλήματος ένα ιδιαίτερο ανταγωνιστικό πρόσωπο, που τη διατήρησε ψηλά στη βαθμολογία, έστω και δύσκολα, κατάφερε στη συνέχεια να ανταπεξέλθει στην ψυχοφθόρο διαδικασία και να παραμείνει για 5η σεζόν στον προθάλαμο της Volleyleague.

Ήδη μάλιστα η διοίκηση του ΑΣΠ Κόρινθος βάζει τις βάσεις για το “χτίσιμο” της ομάδας της νέας σεζόν που θα κηνυγήσει τη διάκριση και θα κρατήσει ψηλά τη σημαία του βόλεϊ στην Κόρινθο και σε όλη την περιοχή, αγωνιζόμενη μόνιμα την τελευταία δεκαετία στις μεγάλες Εθνικές κατηγορίες.

Ταυτόχρονα, στηρίζει τα τμήματα υποδομής με τα 150 παιδιά που μαθαίνουν το άθλημα με σημαντικές μέχρι σήμερα επιτυχίες όπως:  Η 3η θέση των Νενίδων Κ20 στην Πελοπόννησο, αλλά και η διεκδίκηση της πρόκρισης στο Final 4 Πελοποννήσου και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, από τις Κορασίδες Κ18.

Τα σετ: 1-3 (16-25, 25-18, 23-25, 17-25)

Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ (Αγγελική Αντωνιάδη):
Δρέμπελα Ολ., Παγωμένου, Ραζνάτοβιτς, Γουίλιαμσον, Γκέκοβιτς, Γιώτα / Μάρκου (λ), Χατζηαντώνη (λ), Γεωργιάδου, Σκαλίτσου, Λουκά, Δρέμπελα Κ..

Α.Σ.Π. ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Κάταλιν Κις): Γεωργιάδου, Ελευθερίου, Χάτσινσον, Σαμουέλα, Τσαμπάι, Ασημακοπούλου / Μαργαρίτη (λ), Αγγιστριώτη (λ), Μαρινοπούου, Μούγιου, Αντότσι.
PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...