ΔΙΕΘΝΗ

Στην Βακίφμπανκ από τη νέα σεζόν η Εγκόνου με ποσό – ρεκόρ!

Στην Βακίφμπανκ από τη νέα σεζόν η Εγκόνου με ποσό – ρεκόρ!

Στην Τουρκική Λίγκα θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν η Ιταλίδα σουπερστάρ του παγκόσμιου βόλεϊ, Πάολα Εγκόνου, που προβάρει τη φανέλα της Βακίφμπανκ.

Ό,τι δεν κατάφερε λοιπόν πέρυσι η Φενέρμπαχτσέ, αλλά και φέτος, παρά το περισσότερο από ένα εκατομμύριο που “σκόρπισε” στα πόδια της 23χρονης “μπόμπερ” της Κονελιάνo η ομάδα της Κωνσταντινούπολης , το πέτυχε η συμπολίτισσά της που έδωσε κάτι… παραπάνω, αλλά απέσπασε το πολυπόθητο  “ναι” της Εγκόνου.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι η Φενερμπαχτσέ πρόσφερε στην Πάολα Εγκόνου 5 εκατομμύρια ευρώ για 4 χρόνια, ποσό ρεκόρ στην ιστορία του γυναικείου βόλεϊ! Η Βακίφμπανκ πρόσφερε στην Ιταλίδα άσο συμβόλαιο 4 ετών, χωρίς να γίνει γνωστό το ακριβές ποσό.

Στην επικείμενη μετακόμιση της διεθνούς Ιταλίδας, δεν αποκλείεται να έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι πριν από ένα περίπου μήνα στην Άγκυρα, η τουρκική ομάδα, στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων κέρδισε 3-2 στον τελικό την Κονελιάνο και στέφθηκε πρωταθλήτρια Κόσμου!

Την ιστορική μεταγραφή επιβεβαίωσε και η συμπαίκτρια της Εγκόνου στην Κονελιάνο και στην “σκουάντρα ατζούρα” Raphaela Folie, που δήλωσε στον Τύπο ” Ναι, έτσι είναι. Η Πάολα υπέγραψε στη Vakıfbank “.

PODIO CONEGLIANO IGOR GORGONZOLA NOVARA - IMOCO VOLLEY CONEGLIANO PALLAVOLO CAMPIONATO ITALIANO VOLLEY SERIE A1-F 2020-2021 FINALE PLAYOFF SCUDETTO GARA 2 NOVARA 20-04-2021 FOTO FILIPPO RUBIN / LVF

Μάλιστα φήμες θέλουν να φεύγει από την πολυτροπαιούχο Κονελιάνο, ομάδα που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ με 76 σερί νίκες, και η Μίριαμ Σίλα, που έχει δελεαστική πρόταση από τη Βακίφμπανκ.

Πάντως το αίσιο τέλος του “φλερτ” της Εγκόνου, θα κοστίσει στην Βακίφμπανκ και έναν “πικρό” χωρισμό!  Η Σουηδέζα Ισαμπέλα Χαάκ, μία από τις αγαπημένες αθλήτριες των οπαδών της τουρκικής ομάδας, θα αναγκαστεί στο τέλος της σεζόν να χωρίσει τους δρόμους της με την ομάδα του Ιταλού τεχνικού, Τζιοβάνι Γκουιντέτι, χωρίς να θεωρείται απίθανο να καλύψει το κενό της Εγκόνου στην Κονελιάνο!

ΔΙΕΘΝΗ
16/07/2024

Επιμένει… γαλλικά ο Ράπτης

Για δεύτερη σερί σεζόν, ο διεθνής Έλληνας ακραίος Αλέξανδρος Ράπτης θα αγωνιστεί στο γαλλικό πρωτάθλημα αφού μπορεί ο ΠΑΟΚ να του έδωσε… γη και ύδωρ...