ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Στηρίζει Μελισσουργό ο Γόντικας

Στηρίζει Μελισσουργό ο Γόντικας

Έχοντας γράψει την δική του ιστορία στο ελληνικό βόλεϊ και έχοντας προσφέρει σε Εθνική ομάδα και Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Γόντικας ανακοίνωσε την στήριξή του στον Γιώργο Μελισσουργό θέτοντας την υποψηφιότητα του στον συνδυασμό Volley2012.

Έναν άνθρωπο που έχει τιμήσει και ιδρώσει την φανέλα της Εθνικής ομάδας πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου του Ευρωπαϊκού της Γάνδης το 87, αλλά και που αποτελεί μια εξέχουσα προσωπικότητα στον Ελληνικό αθλητισμό συμπεριλαμβάνει ο συνδυασμό του Γιώργου Μελισσουργού εν όψει των επικείμενων εκλογών της ΕΟΠΕ.

Ο Δημήτρης Γόντικας με γραπτή του ανακοίνωση στηρίζει τον Γιώργο Μελισσουργό και δηλώνει έτοιμος να διεκδικήσει την ψήφο των σωματείων.

Η ανακοίνωση του Δημήτρη Γόντικα

Γνωρίζοντας τον Γιώργο Μελισσουργό από τα μαθητικά μας χρόνια, και από τα πρώτα αθλητικά μας βήματα στο βόλεϊ στο Κολλέγιο, υπό τις οδηγίες τότε του καθηγητή μας Θανάση Μαργαρίτη, και μετέπειτα προπονητή μου στην Εθνική ομάδα και νυν συνεργάτη και συνυποψήφιο με τον Γιώργο Μελισσουργό, έχω μόνον θετικά να πω για τον Γιώργο.

Μια ηγετική φυσιογνωμία, με δημοκρατική φιλοσοφία, άψογη οργανωτικότητα, τελειομανία για κάθε λεπτομέρεια, με εξαιρετικές Πανεπιστημιακές σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και απόλυτα επιτυχημένος στην επαγγελματική του ζωή.

Αυτά, συνδυασμένα με την ακεραιότητα του και τις ηθικές αξίες που τον ακολουθούν σε όλη του την ζωή, τον καθιστούν ιδανικό για Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Οι δε επιλογές των συνεργατών του, επιβεβαιώνουν την ικανότητα του για σύνεση και οργάνωση με τους καλύτερους.

Οι εξαιρετικές επιλογές των Θανάση Μαργαρίτη, Ελένης Ζέτου, Άγγελου Κυριακίδη, Αιμίλιου Γολέμη (παλαιού συναθλητή μου στον Νηρέα), του Βασίλη Μανασή, του επι χρόνια συμπαίκτη μου στην Εθνική ομάδα Ηρακλή Δωριάδη, αλλά και όλων των υπολοίπων, αποτελούν κατά την άποψή νου την καλύτερη εγγύηση για την ικανότητα της ομάδας αυτής, να ξαναφέρει την «Άνοιξη»  στο άθλημα που όλοι αγαπάμε.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, καθώς και πολλούς ακόμα, στηρίζω απόλυτα την υποψηφιότητα του Γιώργου Μελισσουργού και του συνδυασμού VOLLEY 2012.

Δημήτρης Γόντικας