ΔΙΕΘΝΗ

Στις «8» του Κυπελλου Πολωνίας η Στράντζαλη

Στις «8» του Κυπελλου Πολωνίας η Στράντζαλη

Ούτε με… χειροπέδες δεν σταματιούνται οι νταμπλούχες “αστυνομικίνες” της Chemik Police, που σαρώνει σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Πολωνίας, εξασφαλίζοντας εδω και λίγες ώρες την πρόκριση στις “8” κορυφαίες ομάδες του φετινού θεσμού.

Από τη μέρα που η ομάδα του Φερχάτ Ακμπας ενισχύθηκε με την Ελληνίδα διεθνή, Όλγα Στράντζαλη από την ιταλική Κούνεο, παραμένει αήττητη για 3ο συνεχόμενο ματς, έχοντας φτάσει τις 6 σερί νίκες στις εγχώριες διοργανώσεις.

Τελευταίο “θύμα” της  Chemik Police ήταν πριν από λίγες ώρες στο πλαίσιο των “16” του Κυπέλλου η πρώην ομάδα της Στράντζαλη, Λεγκιόνοβα που άντεξε μόλις ένα σετ στην αντίσταση των γηπεδούχων, αλλά τελικά αποκλείστηε με 3-0 (25-16, 26-24, 25-17).

Κόντρα στις παλιές της συμπαίκτριές η Ελληνίδα ακραία σημείωσε 11 πόντους (9/19επ., 2 άσους, 58%υπ. 21%αρ.), ενώ τοπ σκόρερ με 25 πόντους ήταν η Σέρβα σουπερστάρ της ομάδας της Αστυνομίας, Γιοβάνα Μπρακότσεβιτς -Καντζιάν.

Επόμενος αντίπαλος στα προημιτελικά του Κυπέλλου Πολωνίας για την παρέα της Στράντζαλη θα είναι στις 10 Φεβρουαρίου η Developers SkyRes Ρεζόβ, την οποία η MVP προ μίας εβδομάδας Όλγα, είχε… κεράσει στα γενέθλια της “πίκρα” την πρωτοπόρο ομάδα, στο ντεμπούτο της στην Tauron League. Σήμερα η ομάδα της Σέρβας Γέλενα Μπλαγκόεβιτς επικράτησε 3-0 σετ της Ραντομκα και “σφράγισε” την πρόκριση στην 8άδα, όπου θα υποδεχθεί την κάτοχο του τίτλου.