ΔΙΕΘΝΗ

Στις Φιλιπίννες το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών του 2025

Στις Φιλιπίννες το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών του 2025

Η Διεθνής Ομοσπονδία Βόλεϊ (FIVB) ανακοίνωσε ότι οι Φιλιππίνες θα φιλοξενήσουν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών του 2025. Είναι η πρώτη φορά που ο κορυφαίος θεσμός θα φιλοξενεηθεί στη Νοτιοανατολική Ασία.

Αυτή ομως δεν είναι η μοναδική ιστορική στιγμή του τουρνουά, καθώς στους αγώνες που θα διεξαχθούν από τις 12 έως τις 28 Σεπτεμβρίου θα λάβουν πρώτη φορά μέρος 32 ομάδες.

Η κυβέρνηση των Φιλιππίνων ηγήθηκε στην ανάληψη αυτού του σημαντικού event με την FIVB να τονίζει πως η συνεργασία μεταξύ των βασικών υπευθύνων λήψης αποφάσεων, του υπουργού Τουρισμού της χώρας, της εθνικής ομοσπονδίας βόλεϊ και ιδιωτικών φορέων έπαιξε βασικό ρόλο στην ανάθεση της διοργάνωσης στις Φιλιππίνες, έπειτα από έναν εξαιρετικά ανταγωνιστικό διαγωνισμό.

Παράλληλα με τις προετοιμασίες για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2025, το Τμήμα Τουρισμού των Φιλιππίνων θα ξεκινήσει τη διαφημιστική καμπάνια “Love the Philippines”, που θα αναδεικνύει την ομορφιά και τη φιλοξενία της χώρας σε ένα παγκόσμιο κοινό. Αυτή η εκστρατεία θα χρησιμεύσει ως βασικό στοιχείο για την προώθηση των Φιλιππίνων όχι μόνο ως χώρα υποδοχής του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και ως κορυφαίο τουριστικό προορισμό.

Τα τελευταία χρόνια πάντως, οι Φιλιππίνες έχουν επιδείξει τις δυνατότητές τους φιλοξενώντας αγώνες ανδρών – γυναικών για το Nations Volleyball League σε Quezon City και Pasay.