PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στο Αιγάλεω η Τριγωνίδου

Στο Αιγάλεω η Τριγωνίδου

Την απόκτηση της 29χρονης λίμπερο Πωλίνας Τριγωνίδου ανακοίνωσε το Αιγάλεω που προχωρά με σταθερά βήματα στη συμπλήρωση του φετινού του ρόστερ έχοντας στόχο να πρωταγωνιστήσει στη Preleague της νέας αγωνιστικής περιόδου.

H Πωλίνα Τριγωνίδου είναι το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Αιγάλεω εν όψη της νέας χρονιάς στη Preleague, με την έμπειρη λίμπερο να αφήνει τα Βόρεια προάστια και τον Ηρακλή Κηφισιάς για τα “κυανόλευκα” του City.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου της η 29χρονη λίμπερο υπογράμμισε “Είμαι πολύ χαρούμενη για τη μεταγραφή μου στην ομάδα του Αιγάλεω διότι σαν ομάδα έχει χαρακτήρα, προσωπικότητα και πάνω από όλα είναι οικογένεια. Εύχομαι να μπορέσουμε να σας έχουμε όλους κοντά μας στις κερκίδες. Θέλω πολύ να ζήσω αυτή την ατμόσφαιρα γιατί πάντα ένα γεμάτο γήπεδο σου δίνει μεγαλύτερη ώθηση. Μια ώθηση που χρειαζόμαστε για να πετύχουμε όλους τους στόχους που έχουμε θέσει”.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Αιγάλεω

Ο Α.Ο. Αιγάλεω βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Πωλίνα Τριγωνίδου. Η Πωλίνα κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε την καριέρα της από τις ακαδημιες του Ηρακλή Θεσσαλονίκης ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν ΑΣ Αγ.Παυλος, ΧΑΝΘ, ΜΕΝΤ, Παναθλητικος, ΠΑΟΚ, Κεραυνός Αγ.Παυλου, Πανιώνιος και Ηρακλής Κηφισιάς. Της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...