BEACH VOLLEY

Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Κ20 σε αγόρια και κορίτσια η Ελλάδα

Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Κ20 σε αγόρια και κορίτσια η Ελλάδα

Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Κ20 ανδρών και γυναικών που θα διεξαχθεί από 8 έως 11 Ιουλίου στην Σμύρνη της Τουρκίας θα συμμετέχει η Ελλάδα.

Στα κορίτσια, η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από τις Κρητικές Γεωργίνα Αντωνακάκη και Ιωάννα Περδικάκη, οι οποίες πριν δύο χρόνια είχαν κατακτήσει την 7η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Κ18 που είχε φιλοξενηθεί στο Μπάντεν της Αυστρίας. Επίσης, το δίδυμο από την Κρήτη κατέκτησε το 2019 και τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας στο μπιτς βόλεϊ στην κατηγορία Κ22, ενώ ήταν φιναλίστ στην κατηγορία Κ19.

Στα αγόρια, θα αγωνιστούν ο Αριστείδης Χανδρινός και ο Τριαντάφυλλος Ρεστέμης. Ο Αριστείδης Χανδρινός με καταγωγή από την Καλαμάτα, μαζί με τον αδερφό του Σπύρο είχαν αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Κ18 το 2018 στην Τσεχία. Ο Αριστείδης Χανδρινός είχε συμμετάσχει στην ίδια διοργάνωση το 2019 με συμπαίκτη τον Αλέξανδρο Κουρτίδη και είχαν φθάσει μέχρι την 9η θέση.

Συμπαίκτης του Αριστείδη Χανδρινού θα είναι ο Τριαντάφυλλος Ρεστέμης με καταγωγή από την Αθήνα. Για τον 19χρονο αθλητή θα είναι η πρώτη συμμετοχή σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση μπιτς βόλεϊ.