ΔΙΕΘΝΗ

Στο Καμπιονάτο ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος

Στο Καμπιονάτο ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος

Ώρα… να ανοίξει τα φτερά του για μεγάλες ευρωπαϊκές προκλήσεις ο διεθνής ακραίος του Παναθηναϊκού, Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος, ο οποίος τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται για λογαριασμό της ιταλικής Πρίσμα Τάραντο!

Αποτελεί σίγουρα ακόμα μια σημαντική απώλεια για τον Παναθηναϊκό, μετά την απόφαση του Θανάση Πρωτοψάλτη να συνεχίσει στο εξωτερικό, και αν προστεθεί και η δεδομένη αποχώρηση του Αλέξανδρου Ράπτη τότε η ελληνική ταυτότητα στα άκρα των «πρασίνων» θα πρέπει να χτιστεί εκ νέου.

Ο νεαρός άσος είναι στην πιο κατάλληλη ηλικία να δοκιμάσει στο εξωτερικό και η απόφασή του ήταν προσωπική αφού όποιος τον γνωρίζει ξέρει ότι εκτός από συγκροτημένος δεν επηρεάζεται από άλλους παράγοντες. Ο Ανδρεόπουλος έχει ωριμάσει αγωνιστικά και η εμπειρία ενός πρωταθλήματος όπως του ιταλικού αποτελεί όνειρο για κάθε αθλητή.

Το βέβαιο είναι ότι η απόφασή του αυτή δημιουργεί “γλυκό” πονοκέφαλο στον πατέρα του και προπονητή του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Ανδρεόπουλου που πλέον θα τον παρακολουθεί να αγωνίζεται στη Μέκα του Βόλεϊ!

Οι ιταλικές σελίδες βόλεϊ ήδη γράφουν τον διεθνή ακραίο ως απόκτημα της Πρίσμα Τάραντο: