ΔΙΕΘΝΗ

Στο κέντρο της πρωταθλήτριας Ευρώπης Κιέρι θα δεσπόζει η Ζακχαίου!

Στο κέντρο της πρωταθλήτριας Ευρώπης Κιέρι θα δεσπόζει η Ζακχαίου!

H ιταλική “dolce vita” για την Κατερίνα Ζακχαίου συνεχίζεται και φέτος σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου, καθώς η διεθνής Κύπρια άσος ανακοινώθηκε πριν από λίγη ώρα από την πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Challenge Cup, Κιέρι.

Η πόλη του δήμου στην Μητροπολιτική Πόλη του Τορίνο λοιπόν θα είναι ο επόμενος σταθμός της 25χρονης μπλοκέρ, που μετά την τελευταία της παρουσία στη Μπούστο Αρζίτσιο, παραμένει για 4η συνεχόμενη χρονιά “κάτοικος” της ιταλικής  Serie A.

Η πρώην άσος των Κούνεο και Μόντσα ανακοινώθηκε πριν από λίγο και επίσημα από την ιταλική ομάδα, που εκτός από τον ευρωπαϊκό τίτλο, κατέκτησε το WEVZA Cup 2022/23, ενώ κατέλαβε την 5η θέση σε Πρωταθλημα και Κύπελλο Ιταλίας.

Η Ζακχαίου μάλιστα, εκτός εξαιρετικού απροόπτου, μαζί με τις νεαοποκτηθείσες Γκρομπέλνα (Ολλανδία), Βάιτσελ (Γερμανία) και Ρίσελ (ΗΠΑ) θα είναι συμπαίκτρια και με τη διεθνή θηριώδη Ελληνίδα διαγώνιο του πρωταθλητή Παναθηναϊκού, Μάρθα Ανθούλη.

ΔΙΕΘΝΗ
16/07/2024

Επιμένει… γαλλικά ο Ράπτης

Για δεύτερη σερί σεζόν, ο διεθνής Έλληνας ακραίος Αλέξανδρος Ράπτης θα αγωνιστεί στο γαλλικό πρωτάθλημα αφού μπορεί ο ΠΑΟΚ να του έδωσε… γη και ύδωρ...