ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Στο πλευρό των Κορασίδων η Στράντζαλη

Στο πλευρό των Κορασίδων η Στράντζαλη

Η διεθνής ακραία των Γυναικών, άρτι αφιχθείσα από το ηλιόλουστο L.A προπονήθηκε με τις νεαρές άσους που σε λίγες μέρες θα κυνηγήσουν την διάκριση στο Ευρωπαϊκό Κορασίδων της Βουλγαρίας και μοιράστηκε με το Volleyplanet τις εντυπώσεις της.

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα κορίτσια του Γιάννη Ανδρεάδη στο προπονητικό κέντρο του Ατέρμονα, στο Κιλκίς. Εδώ και λίγες μέρες η διεθνής μας, Όλγα Στράντζαλη, επέστρεψε από την Αμερική στην Θεσσαλονίκη και μόλις έμαθε ότι θα γίνουν φιλικά με την Ολλανδία στο σπίτι της, η “παλιά” όχι μόνο ήταν παρούσα στο Κατσάνειο, αλλά προπονήθηκε και μαζί με την πολλά υποσχόμενη νέα “φουρνιά” των Κορασίδων.

Η φοιτήτρια του UCLA, που πριν 2 χρόνια μαζί με την Κωνσταντινίδου, Βασιλαντωνάκη, Ψωμά, Κοκκινάκη, Γκουντιμένκο, Χαμπηλομάτη, Φακοπουλίδου, Σουπιώνη, Σωτηρίου, Καλαντάντζε Παπαδοπούλου, Σουπιώνη άφησαν με την 5η θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μπαρ (Μαυροβούνιο) σημαντική παρακαταθήκη στο ελληνικό βόλεϊ, μίλησε στο Volleyplanet για τις εντυπώσεις που τις άφησε η… διάδοχη κατάσταση, καθώς με εξαίρεση την νυν αρχηγό, Νάσια Φακολουλίδου, τα υπόλοιπα κορίτσια είναι νέα.

“Όταν ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Ανδρεάδης έμαθε ότι γύρισα, μου ζήτησε να λάβω μέρος σε μία προπόνηση. Το θεώρησε καλή ευκαιρία για τα κορίτσια να προπονηθούν με μια πρώην αθλήτρια της Εθνικής κορασίδων! Είδα τις κοπέλες στο φιλικό με την Ολλανδία την περασμένη Παρασκευή και μου άρεσε πολύ η ομάδα. Ειναι διαφορετική ομάδα από την δική μας! Βασίζονται πολύ στην ομαδικότητα τους. Θεωρώ πως πέρα από διαφορετικό σωματότυπο, έχουν και ένα διαφορετικό στυλ από την δική μας ομάδα.

Και αυτό μου αρέσει ιδιαίτερα γιατί έχουν την δική τους ταυτότητα! Τα κορίτσια μου είπαν οτι ειναι σε πολυ δυσκολο όμιλο, αλλά αυτό είναι σχετικό σε αυτές τις ηλικίες! Κάποια χώρα μπορεί να έχει την πρωταθλήτρια Ευρώπης και την επόμενη χρονιά να μην περάσουν καν στην τελική φάση.. Πιστεύω ότι θα παλέψουν κάθε παιχνιδι!” υποστήριξε στο Volleyplanet η Στράντζαλη (στη φωτό με τον φυσιοθεραπευτή της Εθνικής, Ανδρέα Κόκκινο) την προσεχή Τετάρτη παραμονή της αναχώρησης της Εθνικής Κορασίδων για τα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Σαμόκοβο της Βουλγαρίας θα βρεθεί και πάλι κοντά στις νεαρές διεθνείς για τους μιλήσει και να τις εμψυχώσει.

ΦΩΤΟ: Γιώργος Γκολεμάς G.G