ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Στο πλευρό των Ουκρανών προσφύγων οι Νεάνιδες του Α.Ο. Θήρας

Στο πλευρό των Ουκρανών προσφύγων οι Νεάνιδες του Α.Ο. Θήρας

Η αλληλεγγύη και η σημασία της προσφοράς είναι από τις πολλές θεμελιώδεις αξίες, που μαζί με το βόλεϊ και το “ευ αγωνίζεσθαι” διδάσκονται οι αθλήτριες από μικρή ηλικία στο σύλλογο του Α.Ο. Θήρας.

Οι αθλήτριες της ομάδας Νεανίδων του συλλόγου της Σαντορίνης έδειξαν για μια ακόμη φορά την ευαισθησία τους, καθώς λίγο πριν μεταβούν στη Νάξο για τη συμμετοχή τους στο Final 4 που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Μαρτίου, συγκέντρωσαν ανθρωπιστική βοήθεια για τους πληγέντες του πολέμου στην Ουκρανία.

Με την βοήθεια των προπονητριών τους οι αυριανές πρωταθλήτριες του Α.Ο. Θήρας  παρέδωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στους εκπροσώπους του Ερυθρού Σταυρού, που αυτές τις μέρες, συλλέγουν στο Επαρχείο του νησιού τις προσφορές των Σαντορινιών για το δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας.

Όλοι οι αγώνες του Final 4 θα μεταδοθούν ζωντανά σε live streaming μέσα από την σελίδα Sportcyclades.gr

Ο Α.Ο. Θήρας ευχαρίστησε θερμά την ηγέτιδα εταιρεία της ακτοπλοΐας Blue Star Ferries, που για μια ακόμη φορά, ως πολύτιμος σύμμαχος εδώ και πολλά χρόνια του συλλόγου, με την πολύτιμη συμβολή της στηρίζει έμπρακτα την ομάδας της Σαντορίνης, αλλά και την ανάπτυξη του αθλητισμού, προσφέροντας στη νησιώτικη αποστολή τα εισιτήρια του ταξιδιού για τη Νάξο.