ΔΙΕΘΝΗ

Στο «τιμόνι» των γυναικών της Ρουμανίας ο Ναράνχο

Στο «τιμόνι» των γυναικών της Ρουμανίας ο Ναράνχο
Στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος γυναικών της Ρουμανίας, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ισπανός πρώην ομοσπονδιακός μας προπονητής, Γκιγιέρμο Ναράνχο Ερνάντες.
Η Ομοσπονδίας της Ρουμανίας που ανακοίνωσε τον νέο εκλέκτορα των γυναικών, στο πρόσωπο του 44χρονου Ισπανού τεχνικού  βρήκε τον άνθρωπο που μπορεί να οδηγήσει την ομάδα στην πρόκριση της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2023.

Ο Ναράνχο, που, έπειτα από απαίτηση του ιδίου, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με οψιόν επέκτασης, εξέφρασε την ικανοποιήσή του που επέστρεψε στην βαλκανική χώρα, όπου τη σεζόν 2017-2018 είχε καθήσει στον πάγκο της Ταργκοβίστε με συνεργάτη το δικό μας Έλληνα τεχνικό, με διεθνή καριέρα, Άκη Ευσταθόπουλο.

« Δούλεψα εδώ για ένα χρόνο και ήταν ένα από τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου, γιατί γνώρισα ξεχωριστούς ανθρώπους. Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα ξανά στη Ρουμανία, με πλημμύρισαν οι ίδιες όμορφες εντυπώσεις, ο κόσμος το ίδιο ωραίος, ο πρόεδρος, οι άνθρωποι στην ομοσπονδία… Είναι μια πολύ καλή αρχή. Η Ρουμανία έχει ένα πολύ λαμπρό μέλλον στο βόλεϊ, έχει πολλές νεαρές αθλήτριες που, υπό τη σωστή καθοδήγηση και με την υποστήριξη της ομοσπονδίας μπορούν να έχουν ένα λαμπρό μέλλον », είπε ο νέος προπονητής της εθνικής ομάδας βόλεϊ γυναικών της Ρουμανίας, που επεσήμανε ότι στόχος του παράλληλα με τη διάκριση, είναι να πείσει και την ταλαντούχα άσο, Αλεξία Καρουτάσου, να αγωνιστεί με τα “χρώματα” της χώρας της, καθώς από πέρυσι αγωνίζεται στην Τουρκία και η τουρκική Ομοσπονδία έχει ήδη κινητοποιηθεί για να τη χρίσει διεθνή με την ημισέληνο στο στήθος.

Αξίζει να σημειωθεί πως η 18χρονη Ρουμάνα διαγώνια, φέτος είναι συμπαίκτρια της διεθνούς μας Ανθή Βασιλαντωνάκη στην Γαλατασαράι, ενώ πέρυσι συνέβαλλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του φετινού CEV Challenge Cup και στέφθηκε MVP της διοργάνωσης αποκτήθηκε από την “Γαλατά” δανεική για έναν χρόνο.

ΔΙΕΘΝΗ
16/07/2024

Επιμένει… γαλλικά ο Ράπτης

Για δεύτερη σερί σεζόν, ο διεθνής Έλληνας ακραίος Αλέξανδρος Ράπτης θα αγωνιστεί στο γαλλικό πρωτάθλημα αφού μπορεί ο ΠΑΟΚ να του έδωσε… γη και ύδωρ...