PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στον Απολλώνιο η Πήττα

Στον Απολλώνιο η Πήττα

Ομάδα με ρόστερ Volleyleague δημιουργεί ο Απολλώνιος ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Preleague καθώς η ομάδα του Κερατσινίου ανακοίνωσε την απόκτηση της 24χρονης κεντρικής Λαμπριάννας Πήττα.

Μετά τον Άρη και τον Αίαντα Ευόσμου η Λαμπριάννα Πήττα θα μπλοκάρει για τον Απολλώνιο Κερατσινίου στη Preleague. Η 24χρονη κεντρική συμφώνησε σε όλα με την ομάδα του Πειραιά και με την έλευσή της ενισχύει σε απόλυτο βαθμό τον Απολλώνιο ο οποίος με τις μεταγραφές που έχει πραγματοποιήσει βάζει πλώρη ξεκάθαρα για τη Volleyleague.

Η Θεσσαλονικιά κεντρική στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Απολλώνιου υπογράμμισε «Είμαι πολύ χαρούμενη που την επόμενη χρονιά θα αγωνίζομαι για τον Απολλώνιο. Είναι η πρώτη φορά που φεύγω εκτός Θεσσαλονίκης και η απόφαση αυτή έγινε πιο εύκολη, χάρη στην εμπιστοσύνη που μου έδειξαν η Διοίκηση και ο προπονητής και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό.

Ο Απολλώνιος συνδυάζει δυνατό ρόστερ, υψηλούς στόχους και ωραίο κλίμα που θεωρώ βασικά στοιχεία σε μια ομάδα. Ελπίζω να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες τους και όλοι μαζί να καταφέρουμε τους στόχους που έχουν τεθεί. Εύχομαι να έχουμε μια σεζόν γεμάτη επιτυχίες, όμορφες στιγμές και υγεία».

Η ανακοίνωση του Απολλώνιου

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Πήττα Λαμπριάννα (κεντρικός).

Ευχόμαστε στη Λαμπριάννα καλή αρχή με την ομάδα μας, με υγεία, πολλές χαρές κι επιτυχίες!

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...