Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στον αστερισμό του Αστέρα η όμορφη Γέλιτς (photos)

Στον αστερισμό του Αστέρα η όμορφη Γέλιτς (photos)

Ενισχυμένος με την 33χρονη Βέσνα Γέλιτς (1.83μ) θα εμφανιστεί στη νέα σεζόν του πρωταθλήματος ο νέοφώτιστος Αστέρας Αγίου Δημητρίου στη φετινή μάχη παραμονής που αναμένεται να δώσει στα σαλόνια της Α1 Γυναικών.

jelic_vesna

Kόρη του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού της Κροατίας, Ίβιτσα Γέλιτς και αδελφή της σπουδαίας πρώην διεθνούς άσου, Μπάρμπαρα, η όμορφη πρώην διεθνή διαγώνια της Κροατίας, εδώ και μερικές ημέρες προπονείται με την ομάδα του Δήμου Φιλιππάτου και είναι θέμα χρόνου να υπογράψει το νέο της συμβόλαιο, προκειμένου να αγωνιστεί ξανά σε μία από τις αγαπημένες της χώρες, όπου έχει πάρα πολλούς φίλους.

Η γνώριμη στο ελληνικό κοινό από τη θητεία της σε παλιότερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος (Πανελλήνιος, Ηρακλή Κηφισιάς)  εκτός από την φανέλα με το εθνόσημο της Κροατίας, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Μλάντοστ, Volleyball Club Zagreb(Κροατία), Ουραλότσκα (Ρωσία), Λιουμπλιάνα (Σλοβενία), Γαλατασαράι (Τουρκία), Χάρο (Ισπανία).

jelic_vesna_iraklis_kifissias

Παλιότερα ήταν παντρεμένη με τον διεθνή Τούρκο μπασκετμπολίστα, Κάγια Πεκέρ, αλλά χώρισε, ενώ έχει εργαστεί και στο χώρο του μόντελινγκ.

10626455_10203622223130119_7304889357725518722_njelic_modelo1jelic_modelo2pegasus_LARGE_t_1041_88646509

jelic5

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Volleyplanet, παρά τις σκληρές και απαιτητικές διπλές καθημερινές προπονήσεις εδώ και τρεις εβδομάδες που ξεκίνησε σε πολύ καλό κλίμα η προετοιμασία της νέας της ομάδας, έχει καταφέρει με το χιούμορ και τον αυθορμητισμό της να κερδίσει τους πάντες στον Άγιο Δημήτριο, που περιμένουν πολλά από την ξένη τους διαγώνιο, όπως επίσης και από την έτερη ξένη, μία κεντρική, που αναμένεται σύντομα να αποκτηθεί.

Asanovic_jelic2AsanovicScore01Jelic_modeling