A2

Στον ΕΟΣ η Βουγιουκλίδου

Στον ΕΟΣ η Βουγιουκλίδου

Tην 35 χρονη λίμπερο, Ειρήνη Βουγιουκλίδου, που την τελευταία διετία αγωνίστηκε στην Ελπίδα Αμπελοκήπων, ανακοίνωσε η Σταυρούπολη. Επίσης ο ΕΟΣ ανανέωσε με τις Μαρία Παλτσιμσίζογλου που είναι 24 ετών αγωνίζεται ως λίμπερο και θα βρίσκεται στη Σταυρούπολη για δεύτερη χρονιά και απέκτησε τη Στεργιανή Μοσχοπούλου η οποία ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πρωτέα με προπονητή τον τωρινό τεχνικό της Σταυρούπολης Γιώργο Ακριτίδη. Είναι 19 χρονών και αγωνίζεται ως ακραία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Θεσσαλονικιώτικου συλλόγου για τη Βουγιουκλίδου:

“Ο Εκπολιτιστικός Όμιλος Σταυρούπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ειρήνη Βουγιουκλίδου.

Η έμπειρη ακραία-λίμπερο γεννημένη στις 27-12.1981 ξεκίνησε το βόλεϊ στον Αίαντα Ευόσμου με τον οποίο και κατέκτησε αρκετούς τίτλους στα αναπτυξιακά τμήματα και την 1η άνοδο της γυναικείας ομάδας στην Α1.

Μετέπειτα ακολούθησαν το Αμερικάνικο Κολλέγιο Deere, Πανιώνιος, Απόλλων Πάτρας, Ν. Γενεά, Επίκουρος, Δ.Α.Σ.Ω και τα τελευταία δύο χρόνια η Ελπίδα Αμπελοκήπων με την οποία πανηγύρισε μια ακόμα άνοδο στην Α1 κατηγορία.

Η Ειρήνη είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων με κορυφαία στιγμή της κατάκτηση της 2ης παγκόσμιας θέσης και τέλος η μεγάλη της αδυναμία είναι η 7χρονη κόρη της.

Vougiouklidou -0999999

Στις πρώτες της δηλώσεις η αθλήτρια είπε: « Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Ε.Ο.Σ. . Εδώ και χρόνια θέλαμε να συνεργαστούμε με τον coach και επιτέλους τα καταφέραμε. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να πετύχουμε τους στόχους μας.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την προηγούμενη μου ομάδα(σ.σ Ελπίς) για την άψογη συνεργασία μας και να της ευχηθώ καλή επιτυχία στην Α1».

Η ανακοίνωση ΕΟΣ για Μοσχοπούλου:

Ο Εκπολιτιστικός Όμιλος Σταυρούπολης ανακοινώνει την απόκτηση της ακραίας Στεργιανής Μοσχοπούλου.

Η Στεργιανή γεννήθηκε στις 12.01.1997 και ξεκίνησε το βόλεϊ στις ακαδημίες του Πρωτέα Ελευθερίου-Κορδελιού με προπονητή τον κ. Ακριτίδη. Στη συνέχεια μεταπήδησε στον Α.Σ  Όλυμπο Κορδελιού με προπονητες του κ.κ. Ντιμιτροφ, Σακουέλο από όπου και αποδεσμεύτηκε για να έρθει στην ομάδα μας.

Η Στεργιανή στις πρώτες τις δηλώσεις:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που υπέγραψα στον ΕΟ Σταυρούπολης. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας και κυρίως τον προπονητή Γιώργο Ακριτίδη που πίστεψαν σε εμένα. Από την πλευρά μου, θα προσπαθήσω να φανώ αντάξια των προσδοκιών τους».

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...