Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στον Παναθηναϊκό η Καλαντάτζε

Στον Παναθηναϊκό η Καλαντάτζε

Την απόκτηση της 22χρονης Άννας Καλαντάτζε ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός ο οποίος με την προσθήκη της διεθνούς κεντρικής προχωρά σταθερά στην δημιουργία μιας νεανικής ομάδας που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρώτάθλημα.

Τα «πράσινα» του Παναθηναϊκού θα φορά τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Volleyleague η Άννα Καλαντάτζε. Μια ακόμη σημαντική προσθήκη στο φετινό ρόστερ του Παναθηναϊκού που δείχνει έτοιμος να πρωταγωνιστήσει εκ νέου στην Α1 γυναικών.

Η Καλαντάτζε έχοντας περάσει από όλες τις Εθνικές ομάδες υποδομών (Κορασίδων-Νεανίδων), έγινε πρόσφατα διεθνής με την γυναικών και μετά την Ελπίδα Αμπελοκήπων, τον Πανναξιακό και την Σαντορίνη, ο Παναθηναϊκός αποτελεί τον 4ο σταθμό στην μέχρι τώρα καριέρας της. 

Στις πρώτες δηλώσεις της ως αθλήτρια των «πράσινων» η Άννα Καλαντάτζε υπογράμμιμσε χαρακτηριστικά «Είμαι πολύ χαρούμενη που έρχομαι σε ένα μεγάλο Σύλλογο σαν τον Παναθηναϊκό που γνωρίζω πολύ καλά την ιστορία του.

Ανυπομονώ να συνεργαστώ με έναν πολύ καλό προπονητή όπως είναι ο Κυριάκος Καμπερίδης και γνωρίζω ήδη κάποιες από τις συμπαίκτριες μου. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με κέρδισαν από την πρώτη στιγμή και ελπίζω φέτος να έχουμε μια καλή σεζόν και να εκπληρώσουμε τους στόχους μας»

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την 22χρονη κεντρική Άννα Καλαντάτζε (1.83μ.)  με τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ για την σεζόν 2019-20.

Γεννημένη στις 13 Αυγούστου 1997 , ξεκίνησε την καριέρα της στην ομάδα της Ελπίδας Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης το 2010 και έμεινε για περίπου επτά χρόνια, ενώ την σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Πανναξιακού.

Το 2018 βρέθηκε στη Σαντορίνη για λογαριασμό του ΑΟ Θήρας ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες των κορασίδων , νεανίδων και των γυναικών.