Στον Πειραιά ο Νεντέλκοβιτς
06/10/2025 19:40
Στην Ελλάδα και τον Πειραιά βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας ο Αλεξάνταρ Νεντέλκοβιτς ο οποίος το απόγευμα ενσωματώθηκε κανονικά στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.
Ο διεθνής Σέρβος κεντρικός έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο πρόσφατο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στις Φιλιππίνες και τις επιπλέον ημέρες άδειας που είχε, έφθασε στην χώρα μας και έπιασε αμέσως «δουλειά» στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη.
Ο έμπειρος κεντρικός γνώρισε από κοντά τον Αντρέα Γκαρντίνι και τους νέους του συμπαίκτες και έδειξε απόλυτα έτοιμος να ενισχύσει την ομάδα προκειμένου να επιστρέψει στην κορυφή της Ελλάδας και να διεκδικήσει το καλύτερο στο Τσάμπιονς Λίγκ της νέας χρονιάς.
Ο Αλεξάνταρ Νεντέλκοβιτς στις πρώτες του δηλώσεις στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο instagram έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους του Ολυμπιακού και παράλληλα δήλωσε ανυπόμονος να διεκδικήσει όλα τα τρόπαια με τα «ερυθρόλευκα».
«Γεια σε όλους τους φίλους του Ολυμπιακού. Είμαι χαρούμενος που επιτέλους είμαι εδώ και ανυπομονώ να ενταχθώ στο δυναμικό της ομάδας για να πετύχουμε όσα περισσότερα μπορούμε σε αυτή τη σεζόν. Να κατακτήσουμε όλα τα τρόπαια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος Σέρβος κεντρικός.