PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στον Πορφύρα η Ατέσογλου

Στον Πορφύρα η Ατέσογλου

Την απόκτηση της 19χρονης Βενετίας Ατέσογλου ανακοίνωσε ο Πορφύρας που συνεχίζει την δημιουργία ενός ανταγωνιστικού ρόστερ εν όψει της συμμετοχής του στη Preleague της νέας χρονιάς.

Μια αθλήτρια που όπως υπογραμμίζει και η ανακοίνωση του Πορφύρα, βρισκόταν εδώ και 4 χρόνια στο μεταγραφικό στόχαστρο της ομάδας του Πειραιά, αλλά φέτος ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να πραγματοποιηθεί.

Η νεαρή αθλήτρια ξεκίνησε από το Περιστέρι και τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση του Πορφύρα

Εδώ και 4 χρόνια, θέλαμε κοντά μας στον Πορφύρα την γεννημένη το 2003 Βενετία Ατέσογλου και τώρα ήλθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να συναντηθούν οι δρόμοι μας.

Η πολυσύνθετη Βένια, σπουδάστρια Φυσικής Αγωγής, συμφώνησε να ενταχθεί στη Γυναικεία ομάδα του Πορφύρα ώστε να αγωνισθεί στο πρωτάθλημα της Pre League, γεγονός που μας  χαροποιεί καθώς είναι παιδί που ταιριάζει απόλυτα στο στυλ και το προφίλ του συλλόγου μας, με ήθος, πνεύμα συνεργασίας και όρεξη για δουλειά.

Εως τώρα αγωνιζόταν με τον Ολυμπιακό ενώ είχε ξεκινήσει από το Περιστέρι.

Καλορίζικη και να έχεις την υγεία σου.

Υ.Γ. Ακόμα και όταν πέφτουν πυρηνικές βόμβες, οι κατσαρίδες  επιβιώνουν. Αρκεί να μην χάσουν την φιλοσοφία και το σκεπτικό τους. Ο Πορφύρας προχωρά με το πλάνο που από την αρχή έχει και με συγκεκριμένη λογική.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...