Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στον Πορφύρα η Κωνσταντέλλου

Στον Πορφύρα η Κωνσταντέλλου

Την απόκτηση της 20χρονης κεντρικής Έμιλυς Κωνσταντέλλου που έμεινε ελεύθερη από τον Ηρακλή Κηφισιάς ανακοίνωσε ο Πορφύρας μια εβδομάδα πριν την έναρξη της Α1 γυναικών…

Μεταγραφή της τελευταία στιγμής πραγματοποίησε ο Πορφύρας καθώς απέκτησε την νεαρή Έμιλυ Κωνσταντέλλου.

Η Κωνσταντέλλου έμεινε ελεύθερη από τον Ηρακλή Κηφισιάς και μετά την παρουσία της σε Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας και Βριλήσσια θα φορά την φανέλα του Πορφύρα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΡΦΥΡΑ

Η Εμιλυ Κωνσταντέλλου είναι από σήμερα αθλήτρια της γυναικείας ομάδας του ΑΟΦ Πορφύρας. Την καλωσορίζουμε στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μας. Η 20χρονη κεντρική, έμεινε ελεύθερη από τον Ηρακλή Κηφισιάς και πριν από λίγες ώρες εκδόθηκε το δελτίο της από την Ομοσπονδία, που επικύρωσε τη μετακίνηση της στον Πορφύρα.

Το ξεκίνημα της Κωνσταντέλλου έγινε από τις Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας και εν συνεχεία αγωνίσθηκε στα Βριλήσσια και πέρσι στον Ηρακλή Κηφισιάς, με τον οποίο αντιμετώπισε 2 φορές τον Πορφύρα. Κατοικεί στη Νέα Ερυθραία, αλλά, προέρχεται από τον Πειραιά, όπου άλλωστε είχε αγωνισθεί στην εφηβική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, ο πατέρας της Θανάσης.

Ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ στην Εμιλυ και να βοηθήσει τον Πορφύρα, απολαμβάνοντας πρόοδο μέσα από το ΣΥΝΟΛΟ.πισε 2 φορές τον Πορφύρα. Κατοικεί στη Νέα Ερυθραία, αλλά, προέρχεται από τον Πειραιά, όπου άλλωστε είχε αγωνισθεί στην εφηβική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, ο πατέρας της Θανάσης.

Ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ στην Εμιλυ και να βοηθήσει τον Πορφύρα, απολαμβάνοντας πρόοδο μέσα από το ΣΥΝΟΛΟ.