ΔΙΕΘΝΗ

Στον τελικό Κυπέλλου με 2 νίκες η Βάσας του Αθανασόπουλου

Στον τελικό Κυπέλλου με 2 νίκες η Βάσας του Αθανασόπουλου

Μετά την αξιοπρεπέστατη φετινή πορεία στον όμιλο φωτιά του Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών η νταμπλούχος Ουγγαρίας Βάσας επικεντρώνεται πλέον στην υπεράσπιση των εγχώριων τίτλων, αρχής γενομένης από το Κύπελλο Ουγγαρίας, όπου η ομάδα του Γιάννη Αθανασόπουλου σφράγισε πανηγυρικά την πρόκρισή της στον τελικό του θεσμού.

Η τρεμπλούχος ομάδα της Βουδαπέστης (πρωτάθλημα, Κύπελλο, MEVZA Cup) ζευγάρωσε χθες τις επιτυχίες της στα ημιτελικά του Κυπέλλου και με 3-0 (25-16, 25-19, 25-18) σετ επί της φιλοξενούμενης Fatum-Nyíregyháza, πανηγύρισε για 2η χρονιά την πρόκρισηή της στον τελικό της διοργάνωσης, στις 12 Μαρτίου στο Riz Levente Sports and Events Center. Εκεί θα τους περιμένει ο νικητής του άλλου ημιτελικού NRC-Swietelsky-Békéscsaba, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μετά το 3-1 του α’ ματς προβάδισμα πρόκρισης.

“Παίξαμε συγκεντρωμένο βόλεϊ από την αρχή του αγώνα, τα κορίτσια έδειξαν πόσο ήθελαν να φτάσουν στον τελικό. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, είμαι χαρούμενος που έχουμε την ευκαιρία να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας. Καλωσορίζουμε όλους τους φιλάθλους στο Riz Levente Sports Hall στις 12 Μαρτίου” δήλωσε ικανοποιημένος ο Έλληνας τεχνικός.