ΔΙΕΘΝΗ

Super «Μπόμπο», super ψυχή!

Super «Μπόμπο», super ψυχή!

Στον αθλητισμό υπάρχουν παίκτες “επαγγελματίες” και παίκτες που “παίζουν για τη φανέλα”. Ο Μπόγιαν Γιορεντάνοφ είναι σίγουρα ένας από τους δεύτερους. Τους… ήρωες που αγαπάμε!

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, που έπειτα από 10 χρόνια επέστρεψε στην πατρίδα για να ενισχύσει τη Λέφσκι Σόφιας, την ομάδα όπου έκανε τα πρώτα του βήματα στο άθλημα, παρά τις εντολές των γιατρών που του απαγόρευσαν να αγωνιστεί λόγω ενός τραυματισμού στον αγώνα, όχι μόνο έπαιξε κανονικά, αλλά χωρίς να μπορεί να τεντώσει τελείως το χέρι του, με 17 πόντους οδήγησε την ομάδα του στη νίκη 3-1 επί της Ντόμπριτς.

facebook_levski

Αυτή ήταν η πρώτη φετινή νίκη της Λέφσκι και η ηρωική στάση του “Μπόμπο” δεν έμεινε ασχολίαστη από την επίσημη ιστοσελίδα της Λέφσκι στο Facebook.

To σεβασμό του όμως στον σπουδαίο Γιορντάνοφ, έδειξε και ο νεαρός ταλαντούχος διεθνής διαγώνιος των αντιπάλων, Βέλιζαρ Τσερμοκόζεφ που στην προσωπική του σελίδα στο Facebook “ανέβασε” φωτογραφία να ανταλάσσει χειραψία με τον άσο της Λέφσκι με λεζάντα “Φίλε, σου σφίγγω τα δάχτυλα για να κατακτήσω κι εγώ τις υψηλότερες κορυφές του βόλεϊ”!

yordanov_levski_sofias