BEACH VOLLEY

Beach Volley Super League… deal!

Beach Volley Super League… deal!

Δύο εκ των κορυφαίων Beach Volley Club της χώρας το iBeach Volley Club και το Beach Arena, που φέρουν τις υπογραφές των Κώστα Ταμπουρατζή και Μιχάλη Τριανταφυλλίδη, συμφώνησαν σε μια μοναδική συνεργασία που αλλάζει τα δεδομένα στο σπορ.

Συγκεκριμένα, με γνώμονα την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και την ανάπτυξη του αθλήματος, συμφώνησαν να ισχυροποιήσουν την σχέση των δύο club σε 3 βασικούς άξονες:

• Beach Volley Super League σε όλη την Ελλάδα
• Beach Volley Super League Camps (κοινά προπονητικά καμπ)
• Super League Travel

H Beach Volley Super League, είναι ένα σιρκουί σε όλη την Ελλάδα, απευθύνεται κυρίως σε ερασιτέχνες όλων των αγωνιστικών κατηγοριών, θα εκτείνεται χρονικά από τον Δεκέμβρη του 2017 έως και τον Σεπτέμβρη του 2018 στην οποία θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 1500 φίλοι του αθλήματος με διοργανώσεις από άκρη σε άκρη της χώρας. Κάθε περιφέρεια θα ανακηρύσσει τον δικό της νικητή και η συνάντηση για τον Πρωταθλητή SUPER LEAGUE θα γίνει σε ένα εντυπωσιακό ΤΕΛΙΚΟ τουρνουά!

Ήδη έχουν κλείσει αρκετές συνεργασίες ανά την Ελλάδα. Όσοι φορείς θέλουν να ενταχθούν στο calendar της Beach Volley Super League μπορούν να βρουν την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ανάληψης διοργάνωσης στο:

http://www.beacharena.gr/i…/epikoinonia/forma-syndiorganosis

και στο:

https://www.ibeach.gr/eventrequest

Τα Beach Volley Super League Camps, ξεκινούν με αρχικό στόχο τις μικρές ηλικίες. Μιχάλης και Κώστας μαζί για την ανάπτυξη του αθλήματος του beach volley, με αρχή 2 junior camps που απευθύνονται σε παιδιά που έχουν γεννηθεί μεταξύ 1.1.2009 και 31.12.2000. Το Christmas Camp θα διεξαχθεί στο Beach Arena στις 27-29/12/2017 και το Easter Camp στο iBeach Volleyball Club στις 11-13/4/2018. #BVSLCamp

Tο Super League Travel αφορά εκδρομές σε μεγάλα event σε Ελλάδα και εξωτερικό για τους συμμετέχοντες στις παραπάνω δράσεις. #beachtravel