ΔΙΕΘΝΗ

«Τα μάζεψαν κι έφυγαν» στον τελικό (vid)

«Τα μάζεψαν κι έφυγαν» στον τελικό (vid)

Οι αθλήτριες της Ντινάμο Βουκουρεστίου αποχώρησαν πριν τη λήξη του τελικού Κυπέλλου Ρουμανίας, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διαιτησία και η Στίντα Μπακάου στέφθηκε στα… χαρτιά Κυπελλούχος της χώρας για τρίτη συνεχόμενη φορά.

Στοντελικό της 7ης Απριλίου που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες με 2-2 (25-15, 24-26, 19-25, 28-26) σετ, όταν στο εις βάρος της 12-9 του 5ου σετ η φιναλίστ Ντινάμο Βουκουρεστίου “τα μάζεψε κι έφυγε”.

Αιτία αυτής της επεισοδιακής αποχώρησης της παρέας της 42χρονης πλέον, πρώην κεντρικής του Απολλώνιου Κερατσινίου, Αλίντα Μαρκοβίτσι, στάθηκε η επίμαχη φάση του 5ου σετ.

Οι αθλήτριες της ομάδας του Βουκουρεστίου, αν και κέρδισαν τον πόντο, διαμαρτυρήθηκαν πολύ έντονα στους διαιτητές γα παράβαση φιλέ των αντιπάλων τους και μετά από μία ένταση που δημιουργήθηκε στην εξέδρα, με ένα μέλος της ομάδας και θεατές, αποχώρησαν μέσα σε αποδοκιμασίες.

Αφού χρειάστηκε λίγη ώρα να συνέλθουν από την αμηχανία τους, οι αθλήτριες της Μπακάου  στη συνέχεια, έστω και χωρίς αντίπαλο, πανηγύρισαν τελικά μετά από ένα επιεσοδιακό φινάλε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Δείτε το σχετικό video της ιταλικής ιστοσελίδας www.volleyball.it