BEACH VOLLEY

Τανγκό… νίκης για Αρβανίτη/Καραγκούνη

Τανγκό… νίκης για Αρβανίτη/Καραγκούνη

Έπειτα από περίπου δύο χρόνια, οι διεθνείς πρωταθλήτριες του μπιτς βόλεϊ Αρβανίτη/Καραγκούνη πανηγύρισαν κόντρα στις φασαριόζες Αργεντίνες αντιπάλους τους στο πρώτο φετινό Grand Slam  στο Ρίο ντε Τζανέιρο την πρώτη τους νίκη σε ματς του κυρίως ταμπλό διοργάνωσης της FIVB και έβαλε τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση του τουρνουά.

Το ελληνικό δίδυμο, μετά τα ενθαρρυντικά μηνύματα που έστειλε στην πρεμιέρα κόντρα στις Βραζιλιάνες παγκόσμιας πρωταθλήτριες, έδειξε πως έχει όλα τα φόντα για να κοιτάει μακριά. Κόντρα στις Αργεντίνες Γκαλάι/Κλουγκ, που στο πρώτο τους παιχνίδι με τους φασαριόζικους πανηγυρισμούς τους προκάλεσαν… ηχορύπανση στην κοσμοπολίτικη Κόπα Καμπάνα και έντονο εκνευρισμό στην βραζιλιάνικη κερκίδα, αφού ως γνωστόν οι κάτοικοι της “χώρας του καφέ”,  δεν τρέφουν και τα καλύτερα αισθήματα για τους Αργεντίνου “γείτονες”.

Έτσι λοιπόν χειροκρότησαν θερμά τις Αρβανίτη/Καραγκούνη, που με το πολύ καλό τους παιχνίδι, έκαναν σε 36′ με τη νίκη τους 2-0 (21-19, 21-15) τις πρωταθλήτριες της “μπιανκοσελέστε” να το… ράψουν!

Με την ψυχολογία πλέον στα ύψη αύριο οι διεθνείς μας, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, θα προσπαθήσουν να “σφραγίσουν” την πρόκρισή, κόντρα στις Μπρόντερ/Βάλιας από τον Καναδά, που στην πρεμιέρα επιβλήθηκαν με 2-1 της Αργεντινής και σήμερα ηττήθηκαν με 2-0 (21-11, 21-14) από τις Βραζιλιάνες, Άγκαθα/Μπάρμπαρα.