ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

«Τέλος εποχής» για Φραγκίσκο στον Πανναξιακό

«Τέλος εποχής» για Φραγκίσκο στον Πανναξιακό

Με προσωπική του επιστολή, στην οποία επικαλείται «προσωπικούς λόγους» ο Γιάννης Φραγκίσκος αποτελεί εδώ και λίγες ώρες παρελθόν από τον πάγκο αγωνιστικών τμημάτων των ακαδημιών βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ.

Έπειτα από μία επιτυχημένη θητεία 4 ετών στο πόστο του, με δεκάδες επιτυχίες στο ενεργητικό του αλλά και σημαντική προσφορά 33 ετών στο βόλεϊ του νησιού ο Φραγκίσκος, αποχωρεί από τον «τιμόνι» των αναπτυξιακών τμημάτων του ναξιώτικου συλλόγου, ανοίγοντας το δρόμο για την διαδοχή του.

Αναλυτικά η αποχαιρετιστήρια επιστολή του Γιάννη Φραγκίσκου

«Θέλω να ενημερώσω ότι μετά από 33 χρονιά συνεχούς προσφοράς σαν παίκτης, βοηθός προπονητή και τα τελευταία 4 χρόνια σαν προπονητής, οπού κατακτήσαμε με τα κορίτσια όλους τους δυνατούς τίτλους με αποκορύφωμα την παρουσία μας τα τελευταία 2 χρόνια στην προημιτελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος, αποφάσισα να μην συνεχίσω τη συνεργασία μου με την ομάδα για προσωπικούς λόγους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα και όσους πίστεψαν σε μένα και κυρίως τα κορίτσια με τα οποία κατακτήσαμε τα πάντα.

Με τιμή Φραγκίσκος Ιωάννης».