Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Τέλος η χρονιά για Μιγιαϊλοβιτς

Τέλος η χρονιά για Μιγιαϊλοβιτς

Οι χειρότεροι φόβοι και εκτιμήσεις των γιατρών επιβεβαιώθηκαν μετά τα αποτελέσματα της μαγνητικής ακτινογραφίας που έκανε ο Νίκολα Μιγιαϊλοβιτς στην Αθήνα και έδειξαν ρήξη χιαστών και πλέον ο Σέρβος ακραίος θα χρειαστεί τουλάχιστον 4 μήνες για να επανέλθει…

Η χρονιά για τον Μιγιαϊλοβιτς τελείωσε άδοξα και με αρκετό πόνο. Ο ζημιά από ον τραυματισμός του στο δεύτερο σετ του ημιτελικού κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν μεγάλη καθώς επιβεβαιωθήκαν οι αρχικοί φόβοι.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στην Αθήνα έδειξαν ρήξη χιαστών με αποτέλεσμα να χρειαστεί άμεσα επέμβαση αποκατάστασης και ο χρόνος επιστροφής τους να υπολογίζεται το καλοκαίρι.

Έπειτα από τα δυσάρεστα νέα που είχε ο Νίκολα Μιγιαϊλοβιτς θα αναχωρήσει σήμερα για την πατρίδα του όπου και θα πραγματοποιήσει εκεί την  επέμβαση προκειμένου να είναι κοντά στην οικογένειά του.

Την ίδια ώρα στον Φοίνικα Σύρου επικρατεί απογοήτευση  και προβληματισμός καθώς η ομάδα έχασε έναν παίκτη που υπολόγιζε πολύ ο Ράτκο Παβλίσεβιτς στην τελική ευθεία και την μάχη των Συριανών να μπούνε στα play-off της 4αδας.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
24/07/2024

Τα θέλει όλα… ο Παγένκ!

Για τέταρτη διαδοχική σεζόν, ο διεθνής Σλοβένος κεντρικός Αλεν Παγένκ παραμένει στο λιμάνι και το κίνητρο αλλά και η επιθυμία για τρόπαια -ειδικά τη σεζόν...