Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Τέλος ο Λυκούδης απο την Παναχαϊκή

Τέλος ο Λυκούδης απο την Παναχαϊκή

Παρελθόν από τον πάγκο της Παναχαϊκής, αποτελεί ο Γιώργος Λυκούδης. Το «βελούδινο διαζύγιο» των δύο πλευρών, ανακοίνωσε η διοίκηση της Αχαϊκής ομάδας η οποία ευχαριστεί τον σπουδαίο Έλληνα τεχνικό για την άψογη συνεργασία που είχαν τα τελευταία 2,5 χρόνια, με αποκορύφωμα την κατάκτηση της 8η θέσης στη Volleyleague, που ήταν και η υψηλότερη θέση που έχει φτάσει ποτέ ο Πελοποννησιακός σύλλογος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δ.Σ. του ΤΑΑ Παναχαϊκής:

«Η Διοίκηση του ΤΑΑ Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013, ανακοινώνει τη λήξη συνεργασίας, με τον προπονητή Γιώργο Λυκούδη, ο οποίος για 2,5 χρόνια πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην ομάδα Βόλεϊ Ανδρών και πετυχαίνοντας την παραμονή της Ομάδας στην Α1 Κατηγορία Ανδρών, λαμβάνοντας την ιστορική τιμητική 8η θέση την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας, να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Γιώργο Λυκούδη για την τεράστια προσφορά του στην πορεία της Ομάδας, για το ήθος που επέδειξε στις δύσκολες στιγμές, την αξιοπρέπεια και την ακούραστη θέληση να επιτευχθούν οι στόχοι που θέσαμε εξ’ αρχής.

Η ομάδα μας έχει έναν δύσκολο δρόμο και προχωράμε στο επόμενο βήμα, που είναι η εύρεση ενός νέου προπονητή  για το τιμόνι της Ομάδας».

Με εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του
ΤΑΑ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2013»