BEACH VOLLEY

Tέταρτη θέση στο Βαλκανικό για Βίκυ-Πένυ

Tέταρτη θέση στο Βαλκανικό για Βίκυ-Πένυ

Αν και ήταν από τα φαβορί  για την κατάκτηση του Βαλκανικού πρωταθλήματος, τελικά η εθνική μας ομάδα μπιτς βόλεϊ τερμάτισε στην τέταρτη θέση του τουρνουά, στην πόλη  Satu Mare της Ρουμανίας.

Αρβανίτη και Καραγκούνη δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα και γνώρισαν δύο σερί ήττες. Αρχικά έχασαν στον ημιτελικό από τη Σερβία με 2-0 (21-18, 21-18)  απο τις Μάτιτς-Μιλόσεβιτς και στον μικρό τελικό, ηττήθηκαν με ανατροπή από το Τουρκικό δίδυμο Ναζίρ-Τσετίν, με 2-1 (19-21, 21-19, 15-10).

Οι αθλήτριες  μας  θα επιστρέψουν τη Δευτέρα το απόγευμα στην Αθήνα, όπου η Αρβανίτη θα  εξεταστεί από το ιατρικό τιμ για να διαπιστωθεί, αν είναι σοβαρό η όχι  ένα σφίξιμο που ένιωσε  στους κοιλιακούς,  κατά τη διάρκεια του μικρού τελικού.  Η επομένη υποχρέωση της εθνική μας ομάδα είναι το τουρνουά Satellite στην Άγκυρα  της Τουρκίας.

Μάλιστα, η παγκόσμια Βίκυ Αρβανίτη, υποστήριξε σε ανάρτηση της στο f/b για την τέταρτη θεση στο Βαλκανικό τουρνουά:

«Σίγουρα οι προσδοκίες μας εδώ ήταν για πολύ παραπάνω καθώς στο συγκεκριμένο τουρνουά ήρθαμε μόνο με βαθμολογικό σκοπό, μιας και τα συγκεκριμένα τουρνουά βοηθούν στο να ανέβουμε στην Παγκόσμια κατάταξη έχοντας σίγουρα πιο βατούς αντιπάλους απ’οτι στο Παγκόσμιο.

Όμως σήμερα δε βρεθήκαμε σε καλή μέρα, οι αντίπαλοί μας αντίστοιχα μας πίεσαν πολύ και έπαιξαν απέναντί μας το καλύτερο τους με αποτέλεσμα να ηττηθούμε.

Την επόμενη εβδομάδα το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει το Ευρωπαϊκό satellite στην Άγκυρα όπου πάλι έχει τον ίδιο σκοπό βαθμολογικά αλλά θα εξαρτηθεί η παρουσία μας εκεί από το τι θα αποφανθεί το ιατρικό τιμ μιας, και προέκυψε στον μικρό τελικό ένας μικροτραυματισμός.»

 Δεύτεροι οι άνδρες

Όσον αφορά τους άντρες οι Γιώργος Κοτσιλιάνος, Νίκος Ζουπάνης στον ημιτελικό του Βαλκανικού Μάστερ,επικράτησαν 2-1 των αδελφών Μπρατόεφ από την Βουλγαρία, αλλά στον τελικό αν και προηγήθηκαν με 1-0, ηττήθηκαν τελικά από τους Σέρβους Μπάστα, Κόλαριτς με 2-1 (18-21, 21-16, 15-10)και πήραν τη δεύτερη θέση.