ΔΙΕΘΝΗ

«Τexas girl» η Κωνσταντινίδου

«Τexas girl» η Κωνσταντινίδου

Έπειτα από μία απόλυτα επιτυχημένη αγωνιστική και πανεπιστημιακή χρονιά στο West Virginia η Λαμπρινή Κωνσταντίνίδου, πήρε “μεταγραφή” μαζί με την προπονήτρια της στο Πανεπιστήμιο του Texas, απ’ όπου πλέον η διεθνής μας πασαδόρος συνεχίζει να ζει το “American Dream”.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί, πως επειδή το νέο “σπίτι” της Κωνσταντινίδου, το Texas Christian University (TCU) ανήκει στο ίδιο πρωτάθλημα βόλεϊ με το West Virginia, απαραίτητη προϋπόθεση για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή της ήταν να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έναν χρόνο στη σάλα, κάτι που η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αποδέχθηκε.

tcu

Για τον επόμενο χρόνο η Λαμπρινή πέρα από τις πανεπιστημιακές της υποχρεώσεις και τα διαβάσματα, θα προπονείται κανονικά υπό τις οδηγίες της αγαπημένης της προπονήτριας, Jil Kramer με την ομάδα των “Horned Frogs” και θα μπορεί να αγωνίζεται και επίσημα στο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ που συμμετέχει το TCU.

Οι αναγνώστες όμως του Volleyplanet θα έχουν την ευκαιρία προσεχώς να μάθουν περισσότερα από την ίδια την αθλήτρια για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στη ζωή και την καριέρα της, μέσα από την ενότητα της ιστοσελίδας μας “Έχεις Γράμμα”. Μείνετε συντονισμένοι…