ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Θριάμβευσε… στη Γλυφάδα!

Θριάμβευσε… στη Γλυφάδα!

Με το δεξί μπήκε στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου, μετά τη νίκη με 3-0 σετ στην Γλυφάδα απέναντι στην Ευρυάλη, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής  ΕΣΠΕΔΑ.

Η ομάδα της Λίας Μήτση πήρε από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ και κέρδισε το πρώτο σετ με 25-17. Στο δεύτερο σετ η Ευρυάλη ανέβασε την απόδοση της και μέχρι τους 20 πόντους οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ. Τελικά ο Θρίαμβος με ένα σερί 5-1 επικράτησε με 25-21.

Στο τρίτο σετ και πάλι η Ευρυάλη κόντραρε τον Θρίαμβο μέχρι τα μέσα του σετ, αλλά με ένα νέο σερί, οι αθλήτριες του Χαϊδαρίου δεν άφησαν κανένα περιθώριο στις αντιπάλους τους. Το τελικό 25-18 του 3ου σετ, έδωσε τη νίκη και το πρώτο τρίποντο της χρονιάς στον Θρίαμβο.

Τα σετ: 0-3 (17-25, 21-25, 18-25)

Ευρυάλη (Γκούντας): Ηλιακοπούλου, Μπαλή, Μαγγίνα, Μαρκοπούλου, Μαύρου, Μπραβάκου, / Μανώλη (λ), Καραμπαλή (λ), Δημητρίου, Καλοσάκα, Κατσιλιέρη.

Θρίαμβος (Μήτση): Πετρουλάκη, Κοκλανάκη, Εικοσπεντίδου, Χριστοδούλου, Λυμπεροπούλου, Στρατίκη, / Τσαβδαρίδου (λ), Μπενέτση, Βερνάδου, Δρούγκα.

Τον αγώνα παρακολούθησαν ο πρόεδρος του συλλόγου Μιχάλης Θεοδοσιάδης, ο αντιπρόεδρος Χρήστος Δρούγκας και ο γενικός αρχηγός της ομάδας βόλεϊ, Γιάννης Κάρνης.

Η πρεμιέρα της Β΄εθνικής

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής της Β’ εθνικής έχουν ως εξής:

ΑΟΝ Αργυρούπολης-ΟΦΑ Απολλώνιος 3-0, ΑΟΝΣ Μίλων-ΑΠΣ Αλίμου 0-3, ΑΓΟΓ Ευρυάλη-ΑΟ Θρίαμβος 0-3, ΑΟ Πήγασος-ΑΕΓ Αιξωνή 1-3, ΑΓΣ Αρτεμις-ΑΕ Αίολος Ταύρος 3-0, ΑΦΜΣ Φοίνιξ-ΔΑΣ Δραπετσώνας 0-3

Βαθμολογία: ΔΑΣ Δραπετσώνας, ΑΟ Θρίαμβος, ΑΠΣ Αλίμου, ΑΓΣ Αρτεμις & ΑΟΝ Αργυρούπολης 3 βαθμοί (3-0 σετ), ΑΕΓ Αιξωνή 3(3-1), ΑΟ Πήγασος Χαϊδαρίου 0(1-3), ΟΦΑ Απολλώνιος, ΑΕ Αίολος Ταύρος, ΑΟΝΣ Μίλων, ΑΓΟΓ Ευρυάλη & ΑΦΜΣ Φοίνιξ 0(0-3)  .