ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τίμησαν τον Παναγιώτη Παπαστάμο

Τίμησαν τον Παναγιώτη Παπαστάμο

Το μεγάλο αντίο απο την ενεργό δράση στην διαιτησία έπειτα από 25 και πλέον χρόνια είπε ο Παναγιώτης Παπαστάμος που σφύριξε για τελευταία φορά στην καριέρα του στο φιλικό Άρτεμις – Ηρακλή Κηφισιάς που έγινε προς τιμήν του και τιμήθηκε απο ΟΔΒΕ, ΚΕΔ, Σύνδεσμο Διαιτητών Δυτικής Αττικής -Πειραιά και τον σύλλογο του Κορυδαλλού.

Οι τίτλοι τέλους για τον Παναγιώτη Παπαστάμου έπεσαν στο κλειστό του Κορυδαλλού. Εκεί όπου έμπειρος διαιτητής ανέβηκε για τελευταία φορά στην πολυετή καριέρα του την διαιτητική σκάλα και μετά το φιλικό μεταξύ Άρτεμις Κορυδαλλού και Ηρακλή Κηφισιάς κρέμασε την σφυρίχτρα του γνωρίζοντας το χειροκρότημα και την αναγνώριση όλων στο χώρο του βόλεϊ. Ένας διαιτητής που επι σειρά ετών με το ήθος και την αξία του τίμησε το άθλημα και την Ελληνική διαιτησία και αποτέλεσε λαμπρό παράδειγμα για τους νεότερους διαιτητές τους οποίος πάντα βοηθούσε και ήταν δίπλα τους.

Οι στιγμές για τον Παπαγιώτη Παπαστάμο ήταν έντονες συναισθηματικά, καθώς πριν το φιλικό και σε μια ειδική εκδήλωση ο Αθηναίος διαιτητής τιμήθηκε με αναμνηστικές πλακέτες απο τον πρόεδρος της Ομοσπονδίας Διαιτητών Βολεϊ Σταύρο Μαυρικίδη, τον πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΣΠΕΔΑ και καθηγητή Διαιτησίας Γιώργο Διαμαντόπουλο, τον πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Δυτικής Αττικής-Πειραιά Πέτρο Παπαχατζή και τον πρόεδρο της Άρτεμις Κορυδαλλού Γιώργο Σαραντέα.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
30/12/2021

Πρωτοχρονιάτικος μποναμάς: Εκταμιεύτηκε η ‘α δόση ενίσχυσης των σωματείων από το στοίχημα

Καταβάλλονται από σήμερα, απευθείας στα 4.808 ερασιτεχνικά σωματεία, τα οποία είναι εγγεγραμμένα στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων 2021 του Υφυπουργείου Αθλητισμού,...