ΔΙΕΘΝΗ

Την έχασε το φιλέ, την κέρδισε το Gym (φωτο)

Την έχασε το φιλέ, την κέρδισε το Gym (φωτο)

Στο πρόσφατο άρθρο-έρευνα του Volleyplanet για το νέο στυλ εμφανίσεων των γυναικείων ομάδων με φούστες αναφέραμε πως η Uralochka – NTMK θεωρείται εδώ και χρόνια ως η ομορφότερη ομάδα της ρωσικής λίγκας.

Golosnova 1

Ασφαλώς όμορφες αθλήτριες, θα πείτε, υπάρχουν σε όλες τις ομάδες… Όταν όμως η ομορφιά, συνδυάζεται και με εξαιρετικές επιδόσεις τότε μπορούμε να μιλάμε για την τέλεια συνταγή! Εδώ και λίγο καιρό όμως η συνταγή της επιτυχίας της ρωσικής ομάδας, έχασε ένα από τα πιο… πικάντικα συστατικά της!

Golosnova 3

Η 163 εκατοστών, 24χρονη λίμπερο Άλένα Γκολόσνοβα, με την οποία η ομάδα της Εκατέρινμπουργκ κατέκτησε πέρυσι την 3η θέση στο ρωσικό πρωτάθλημα και έφτασε στον τελικό των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων, αποφάσισε να “κρεμάσει” τη φανέλα της.

Ana_Golosnova_2

Από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν και έσπασε το συμβόλαιό της με τη ρωσική ομάδα, ακολουθεί πλέον μία άλλη μεγάλη της αγάπη, τη γυμναστική! Όνειρο της δε, είναι κάποια μέρα να ανοίξει το δικό της γυμναστήριο. Και σίγουρα χρωστάει πολλά στον personal trainer, Roni Kangun, του οποίου φυσικά αποτελεί την καλύτερη… ζωντανή διαφήμιση!

golosnova 7

Αν μάλιστα κρίνουμε από το κορμί της πρώην διεθνούς άσου της Ρωσίας, τότε καταλαβαίνει εύκολα κανείς πως στη γλυπτική σώματος και την σμίλευση των μυών η Αλένα είναι… μανούλα!

golosnova 8

ΔΙΕΘΝΗ
16/07/2024

Επιμένει… γαλλικά ο Ράπτης

Για δεύτερη σερί σεζόν, ο διεθνής Έλληνας ακραίος Αλέξανδρος Ράπτης θα αγωνιστεί στο γαλλικό πρωτάθλημα αφού μπορεί ο ΠΑΟΚ να του έδωσε… γη και ύδωρ...